Podomítková nádrž a konstrukce Recenze Geberit Duofix 111.355.00.5

Recenze Geberit Duofix 111.355.00.5

Tento předstěnový splachovací systém je určen pro montáž do bytových jader s upevněním mezi stěny. Geberit Duofix je víc než jen univerzální a rychle použitelný montážní prvek pro veškerá řešení v oblasti suchých procesů. Přispívá také podstatnou měrou ke splnění těch nejvyšších nároků na akustickou a protipožární ochranu. Montáž prvku je mimořádně rychlá za použití pouhých čtyř upevňovacích…

marekfryje1. listopadu 2025

Za mě v poho

spark14. září 2025

Zboží bylo v pořádku. Bohužel kvalitu tohoto druhu zboží jde ohodnotit až po několika letech.

filipsvestak24. března 2025

Modul v poradku. Znacka geberit je proste kvalita sama o sobe.

Soucasti byl kompletni set vcetne klozetu. Bohuzel jak to byva na stavbe. Prevezmete zbozi a potrebujete hlavne modul na zazdeni. A pri kompletaci zjistite ze je klozet prasklej v miste kde se splachuje.. tak to resite s prodejcem a klasika rekne, ze to vyrobni vada neni, ze jste si to udelali sami. Ze u prevzeti zbozi ste to meli poradne zkontrolavat.

No shrnuti cele objednavky je to ze ja jsem si 100% jisty ze u me se klozet nerozbil. Tak jak se paleta slozila tak byla az do kompletace. Takze klozet rozbitej jiz prijel. Takze se to mohlo stat pri doprave nebo jiz pri vyrobě. Protoze ten klozet byl pod poradnou vrstvou prachu. Chapu i prodejce, kdy ruzny vykukove zkousej nejaky figle jak snim vycurat. Takze kdyz bych mel hodnoti nakup tak vim ze to byl muj posledni nakup zbozi tohoto druhu. Protoze dopravce nebude cekat nez vsechno rozbalite a dukádne prostudejete na to vazne nema cas.. Radeji si priste zajedu do kameneho kramu a osobne si to koupim. Stejne tak jako jsem musel novej klozet koupit.

rudolf.malina10. března 2025

Spolehlivý

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Již jsem původní typ 15 let používal - bez závad. Pouze mne mrzí, že jsem k původnímu napouštěcímu ventilu nemohl sehnat modrý závěs- (klip?) Ale nevadí, původní konstrukci závěsného WC ještě využiji na chatě.

Odtoková trubka z mísy WC má menší průměr než klasické WC, proto je někdy problém "vytěsnit " do odpadového potrubí pevnější exkrementy.

Přestože máme jednu z nejtvrdších vod v ústeckém kraji, není usazování vápence až tak hrozné. Konstrukce je díky použitým materiálům takřka celoživotní.

Registrovaný uživatel26. března 2022

Do paneláku nejlepší volba absolutně rychlá efektivní a jednoduchá montáž.

Registrovaný uživatel19. března 2019

kvalita