Lepil jsem podrážku u outdoorové boty, zatím po cca 25 km v terénu drží líp, než originál lepidlo.
Déle schne, cca 24-48 h.
Celkově jsem spokojený.

Gear Aid Aquaseal SR 28 g je podle recenzí velmi účinné lepidlo s vynikající přilnavostí a pružností, vhodné pro opravy obuvi a dalších materiálů. Uživatelé oceňují jeho trvanlivost a schopnost vyplnit otvory, ale upozorňují na nutnost správného uchovávání a složitější nanášení.
Déle schne, cca 24-48 h.
Celkově jsem spokojený.
Vynikající přilnavost, je pružný po zaschnutí.
Na obuv nejlepší. Na opravované obuvi se nikdy neopakovala závada. Lepí i porézní savé materiály - plážové sandály.
Nejsou. Snad složitější nanášení. používám různé tenké pomůcky, párátka, apod. Skladovat v lednici.
Nutné zatížit. Po cca 2 hod je spoj částečně tuhý. Nutné pečlivě odmastit. Dodržet návod, hlavně dobu schnutí. Přetečený spoj je možné po zaschnutí zaříznout odlamovacím nožem.
Lepím s ním několik let vždy super
nespotřebované otevřené balení nutno uchovat v mrazáku
Lepidlo mi zachránilo trekové boty, u nichž se udělaly díry v podrážce. Krásně vyplnilo otvory, kterými do bot teklo, a je pružné.
Nicméně boty po opravě jsem vyzkoušela jen párkrát, takže ještě nemohu posuzovat trvanlivost opravy.
Plus se mi lepidlem podařilo zacelit gumovou lištu u robotického vysavače.
Nástrojem pro aplikaci lepidla, který je součástí balení, je štěteček. Ten ale nefunguje, pokud potřebujete lepidlo dostat do otvorů. K tomu jsem si musela sehnat injekční stříkačku.
Super lepidlo pro materiály vyžadující pružnost.
Lepidlo je možné nanášet i ve větším množství a doplnit jím chybějící materiál.
Při použití na gumové/PU podrážky drží nejlépe z lepidel, které jsem zatím vyzkoušel...
kvalitní lepidlo s tomu odpovídající cenou...
Podrážka bot zatím drží, uvidíme časem
Nejlepší lepidlo na boty, co znám. Lze použít i na opravu podlážky i tropika od stanu.
Není co řešit špičkové lepidlo
dobře drží
uchování v mrazáku