Sekačka Recenze GARDENA PowerMax 1600/37

Recenze GARDENA PowerMax 1600/37

Tato snadno manévrovatelná a lehká elektrická sekačka na trávu je ideální pro péči o menší travnaté plochy. Speciálně tvrzené nože poskytují při sekání optimální výsledky. Rukojeť ErgoTec Plus je příjemná na dotek a velmi usnadňuje tlačení sekačky. Funkce QuickFit Plus umožňuje snadné nastavení výšky sekání v 10 polohách.

Registrovaný uživatel24. září 2021

vynikající výkon

hlučnost

jsem ale spokojen

Registrovaný uživatel12. září 2021

Větší a lehčí sběrný koš.

Do mírného kopečku je pro ženu těžší.

Zatím spokojenost.

Registrovaný uživatel3. srpna 2021

Sekačka je těžká, hlučná, má velmi tvrdé plasy což je zejména na rukojeti nepříjemné a protože jsme měli stejný typ staršího provedení můžeme porovnat, tento nový typ se podle nás nepovedl.

Značka Gardena nás tentokrát zklamala.

Registrovaný uživatel20. července 2021

Sekačku jsem vybírala podle hmotnosti,. je lehká, dobře se s ní pracuje i v nerovném terénu.

Se sekačkou jsem spokojená. Líbí se mi uchycení držadla, sedí pevně i při sečení v nerovném terénu.

Registrovaný uživatel27. května 2021

Sekačku od Gardeny jsme měli dřív a byli jsme s ní spokojeni a tak byla volba zůstat u stejné značky.

Jsme spokojení.