Sekačka Recenze GARDENA PowerMax 1200/32

Recenze GARDENA PowerMax 1200/32

Tato snadno manévrovatelná a lehká elektrická sekačka na trávu je ideální pro péči o menší travnaté plochy. Má speciálně tvrzené nože poskytující při sekání optimální výsledky a rukojeť ErgoTec, která je příjemná na dotek a velmi usnadňuje tlačení sekačky. Funkce QuickFit umožňuje snadné nastavení výšky sekání v 10 polohách. Speciální travní hřebeny po stranách krytu sekačky zajišťují dokonalé…

Registrovaný uživatel11. září 2022

Lehká, dobře seká u stěn.

Registrovaný uživatel11. září 2022

Zatím bez problému.

Registrovaný uživatel15. června 2022

Lehká, malá sekačka.

Registrovaný uživatel7. června 2022

Lehká sekačka, na malou zahrádku plně postačující, krásně se ovládá, jde ovládat libovolnou jednou rukou. Je lehká. Trávu sbírá, bez problémů.

Se sekačkou Gardena PowerMax 1200/32 5032-20 jsme velice spokojeni.

Registrovaný uživatel19. května 2022

Potřebuji malou sekačku na sekání svahu a těžko dostupných míst, proto je důležité, aby byla lehká, ale zároveň dobře "seděla" na svahu. Za 15 let je toto třetí sekačka, zdaleka nejlepší ze všech!! Má perfektní těžiště, nemusím ji v náklonu tedy nijak přidržovat, zároveň je lehká, do koše se vejde opravdu spousta posečené trávy a nařízení výšky sečení je také skvěle vyřešeno!

Jsem nadšená, rozhodně doporučuji!!

Registrovaný uživatel31. května 2021

Lehká, výkonná.

Již jsem vlastnila předchozí typ a byla spokojená.

bohdan.n23. července 2020

malá, lehká, seče až k obrubníkům, prostě vynikající. Je to už druhá kterou jsem si koupil.

Jsme s ní velmi spokojeni.

Registrovaný uživatel6. března 2020

Nejhorší sekačka za posledních 15 let Kupoval jsem vždy sekačky okolo 1500kč .Poprvé jsem koupil značkovou sekačku a očekával jsem kvalitu. Bohužel je to úplně jinak, tato sekačka vůbec nesbírá posekanou trávu takže se dá použít pouze jako mulčovací. Pan inženýr se při návrhu koše k této sekačce přímo zamyslela hlavou a otvory pro odchod vzduchu udělal pouze na dně a minimálně na stranách koše, takže po prvních dvou metrech jsou otvory pro odchod vzduchu ucpaný a tudíž nemůže koš přijímat další posekanou trávu sláva studovaným inženýrům.

Registrovaný uživatel24. května 2018

Lehoučká akorát do ruky.

Bohužel se lehce převažuje dozadu, takže se musí silou dotlacovat k zemi.

Průměr

Registrovaný uživatel14. května 2018

Tichá, lehká, silná. Centrální nastavení výšky.

Při plném naplnění koše se má snahu překlápět.