Nůžky na větve Recenze GARDENA AssistCut 12222-20

Recenze GARDENA AssistCut 12222-20

Zahradní nůžky AssistCut mají maximální průměr střihu 25 mm a jsou vhodné pro střih větví, mladých výhonků a květin. Precizně broušené nože z nerezové oceli, které jsou vyrobeny v Německu, a princip bypassového střihu poskytují jemný a přesný řez pro ochranu rostlin. Inteligentní senzor bateriových zahradních nůžek pomáhá extra výkonem.

jarka.cahakova14. května 2025

Je lehký, krásně ucvakne větev

Po ucvaknutí se nože automaticky neotevřou,musím otevřít po každém ucvaknutí vytažením mačkací páku.To dobré není,nebo to neumím

Lze to nějak napravit? Velice to zdržuje práci.

laudat21. května 2024

Baterie implentovana v drzadle

pohon nuzek az pri znavne vetsim odporu strihanych vetvi

Je co zlepsovat

Registrovaný uživatel11. května 2023

Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje. Až jsem uviděla na čt 1.,v pořadu.

Registrovaný uživatel19. dubna 2023

Elektrický pomocný motor. Ještě přijatelná hmotnost.

Potřeba dost silného stisku kleští, aby se motor spustil, s čímž má menší ženská ruka problém při stříhání větví s průměrem blížícím se k 25 mm.

Kvalitní historické ruční zahradnické nůžky s pantografovým mechanismem stisku, které máme ještě po rodičích, mi vyhovovaly víc. A bez elektriky.

Registrovaný uživatel27. února 2023

hned jsem to zkusil na vinné révě, žádný problém

zkuste to a uvidíte sami