Recenze GARDENA 8798-20

Pomocí zvláště pohodlných a výkonných ráčnových nůžek Gardena Comfort SmartCut lze velmi snadno a ergonomicky stříhat silnější větve a větvičky. Ráčnový mechanismus můžete aktivovat v závislosti na průměru větve (PowerPlus) - i silnější větve tak ustřihnete stejně snadno a pohodlně. To umožňuje ráčnový mechanismus se třemi kroky. Nože nůžek jsou přesně broušené.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

GARDENA 8798-20 jsou nůžky na větve s vynikajícím výkonem a odolností, které zvládají i silnější větve s minimální námahou. Recenze vyzdvihují kvalitu zpracování a dlouhou životnost, i když někteří zmiňují vyšší pořizovací cenu. Pro náročnější zahradnické práce se jedná o spolehlivý nástroj.

• Snadné stříhání silnějších větví díky ráčnovému mechanismu
  • Kvalitní zpracování a odolnost
  • Přesný střih i u větších průměrů
  • Nízká váha a dobrá ovladatelnost
  • Dlouhodobá spokojenost s výkonem
  • Vyšší cena
  • Neustřihne se větvička u kmenu (u některých kusů)
  • Chybí závěsné poutko

frantisek.maler20. listopadu 2024

Podle recenzi

Registrovaný uživatel13. listopadu 2022

Nízká váha,dobře se ovládají,zatím stříhají od nejslabším větviček až po sílu 15mm.n

Nemají závěsné poutko.

Zatím spokojenost .

Registrovaný uživatel24. dubna 2022

Vypadajé masivně, po krátkém vyzkoušení nejlepší, co jsme kdy měli

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Vynikající výrobek Vybrala jsem si tento produkt, že obsahuje ráčnu, díky ní se lehce a rychle, bez velké námahy střihají i silnější větvičky. I když jako žena nemám velkou sílu, tak s těmito nůžkami se mi výborně pracuje. Váhala jsem s koupí kvůli vyšší ceně, ale nelituji toho, cena odpovídá kvalitě!

Žádné zápory nejsou

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

Už mám druhé .Tak určitě spokojenost, měla jsem je asi 6let. Dala jsem si je nabrousit a tam mi je zmršili!!! Neuměli je rozebrat.

Registrovaný uživatel5. května 2021

Fakt,poloviční námaha. Při střihu mám v kapse i Fiskars . Střih je na víc zmáčknutí. Kvůli páky. Malé větvičky střihnu druhýma nůžkama. Větší nebo silnější zase těmito. Gardena.Radost pracovat. Koupil jsem je pro manželku, ale teď ji k tomu málem nepustím.

Registrovaný uživatel1. května 2021

neustřihne se větvička u kmenu

tomas.dohnal16. července 2020

Zřejmě nejlepší nůžky na zahradu. Přesný střih, silnější průměr nežvýkají, ale střihnou. Tyto nůžky mi vydržely 6 let, pak praskly v ose mou vlastní chybou. Hned jsem koupil ty samé. Za mne max. spokojenost, jen doporučuji koupit se spodní kovadlinkou, která není z plastu.

Vyšší cena