Sekačka Recenze GARDENA 330 Classic

Recenze GARDENA 330 Classic

Vřetenová sekačka GARDENA 330 Classic stříhá trávu přesně a je šetrná k životnímu prostředí. Obdařena je bezdotykovou řezací technikou, čímž je provoz sekačky extrémně tichý a velmi snadno se s ní pohybuje. Úsporné skladování, kola se speciálním profilem, nožový válec s antiadhezivním povlakem.

Registrovaný uživatel6. června 2023

Sekačku jsem si koupila hlavně ze zvědavosti - nevěřila jsem, že to může fungovat... Funguje! Jsem spokojená. Používám ji jen na menší plochu, kam je obtížné zajet s velkou sekačkou.

Zatím o nich nevím...

Registrovaný uživatel27. července 2022

Celý výrobek je pevný a robustní, seče bez problému. Klidně i v neděli.

Pro lidi vyšší postavy má kratší madla. Já mám pouze 182 a musím se hrbit, ale to je možná u všech sekaček běžné. Já jsem měl do teď jen křovinořez, tak to nemohu objektivně posoudit.

Za ty peníze, není co řešit.

Registrovaný uživatel16. července 2021

Funguje dle předpokladů

Registrovaný uživatel2. července 2021

lehké, tiché, seká výborně, malá a skladná

je třeba sekat častěji, vysoká tráva už se neposeká hned na poprvé, ale to jsem věděla předem, tudíž sekám 1xza týden až dva

splnilo skvělé mé očekávání, sběrný koš jsem na svou malou plochu ani nepořizovala

Registrovaný uživatel27. června 2021

Velmi šikovná sekačka na malou, členitou zahradu.

Upevnění sběrného koše.

Registrovaný uživatel4. června 2021

velice snadné ovládání i pro děti

Registrovaný uživatel2. června 2021

Sekačka je bez proudu a tak nám to vyhovuje. Máme na sekání malou plochu.

Registrovaný uživatel5. září 2020

Jednoduché sestavení a nastavení výšky sečení

Registrovaný uživatel30. května 2020

Nakonec doslo k zamene typu za "400". Snadne slozeni, zvladne zena sama. Je celkem lehka, snadno se donese kam je treba. Jednoducha obsluha. Ostre noze, seka jak ma. Nizsi trava, sekana cca po tydnu, se seka jedna basen. :-)

Prerostlou travu seka spatne. Trava si lehne na zem a nenecha se posekat.

Pomer cena/ vykon je paradni. Koupila bych opet.

Registrovaný uživatel23. srpna 2019

seká dobře, bez spotřeby benzínu, oleje, elektřiny, je ekologická, seká bez hluku a zápachu. Měli jsme u babičky dávno před revolucí a vždy spokojenost. Nastavitelná výška.

doporučuji, sice se občas musí nabrousit nože, ale jinak nemá žádné provozní náklady, ani negativní dopady na přírodu. Neničí trávník (nedrtí a neškube trávu, ale odstřihne seshora).