Nůžky na trávu Recenze Fiskars Solid SP220 1063326

Recenze Fiskars Solid SP220 1063326

Nůžky Fiskars Solid SP220 se vyznačují rychlým, přesným a čistitelným designem, který je ideální pro sběr a přípravu bylin, květin, zahradního ovoce a zeleniny. Plně kalené, přesně broušené čepele z nerezové oceli zůstávají ostré i při vysokém použití pro čisté řezy. Špičaté špičky dodávají kontrolu nad stříháním ve stísněných prostorech. Nůžky maximalizují sílu vašeho palce a ukazováčku pro…

zivanova10. září 2025

malé do ruky, ostré

Registrovaný uživatel30. července 2024

Dokonale ostré.

Registrovaný uživatel17. září 2023

Zápory jsem zatím nepozorovala

Nůžky na bylinky jako praktická pomůcka právě při zpracování bylinek, snadná a rychlá manipulace s nůžkami, bezproblémová údržba. Nůžky na bylinky používám 1x týdně Zápory jsem zatím nezjistila

Registrovaný uživatel23. května 2023

Ideální na bylinky, že je špičatý se dostane přesně tam, kde chcete bylinku odštípnout, je akorát do ruky.

zatím žádné zápory jsem nenašla

Výborný pomocník. Doporučuji.

Registrovaný uživatel18. září 2022

Do skleníku čelný a kvalitní

Registrovaný uživatel5. září 2022

Dobře padne i do malé ruky, zvládnou stříhat i ženy s drobnou rukou

Počínající rez i po otření čepelí a po zasunutí do chrániče, zřejmě ale moje chyba

Výrobek splnil moji představu , doporučuji

Registrovaný uživatel7. června 2022

Pohodlné stříhání drobných větviček a bylinek