Sama už tyto nůžky mám a veliká spokojenost,tak jsem objednala další jako dárek pro kamarádku

Ohromný pomocník na zahradě!
Cvaknou i silnější větve.
STRAŠNĚ žvejkaj a nedostřihnou. Na ostříhání něčeho "na spálení" je to fuk, ale střihnout pěkně živej strom/ keř je nemožné.
Blbě vymyšlený nastavení velikosti ruky, při stříhání se pořád přehazuje do jiné polohy.
Ergonomicky taky nic moc, po hodině stříhání otlačená ruka. (Ale to je subjektivní)
Uf. Spoléhal jsem na značku (hrábě, sekery - pecka), ale tohle je děs.
Nic jsme neshledal
Prostě vše v pořádku
Jednoduché...
Již jedny podstatně dražší nůžky od Fiskarsu mám a pořizuji ještě jedny... Prvotřídní kvalita.
i pro leváky
Skutečně ucvakne i silné větve. Možná jsem zbytečně utratil víc za nastavení nižšího zdvihu, ale pokud má někdo malé ruce, tak je to výborná funkce
pěkný deisgn
pouze pro slabší větve
koupil bych větší model
Pracuje dobře
pěkně stříhá
Fiskars je osvědčená a skvělá značka .Bytelnost, ostrost řezu. Používám je denně a jsem spokojená.
Nic záporného.
Rychly a spolehlivy obchod s nabidkou kvalitniho naradi za rozumne ceny.