Recenze Fieldmann FZS 9025 cívka

Fieldmann FZS 9025 je náhradní cívka ke strunové sekačce Fieldmann FZS 9025. Délka struny je 4 m. Průměr struny je 1,4 mm.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Cívka Fieldmann FZS 9025 má smíšené hodnocení, někteří uživatelé chválí její funkčnost a pasování, zatímco jiní upozorňují na problémy s uchycením struny a kompatibilitou. Vysoká cena náhradního dílu a potíže s dodáním mohou odradit část kupujících. Produkt je vhodný pro ty, kteří ověří kompatibilitu a akceptují omezení.

• Možnost získat náhradní díl
  • Vše pasuje a funguje jak má
  • Struna vyletí z cívky i při správném namotání
  • Koš špatně drží
  • Zaslána cívka jiný typ než byl udaný typ sekačky
  • Vysoká cena náhradního dílu

bedrich.stejskal24. června 2025

Nakonec jsem nic nekoupil. Náhradní cívka je neskutečně draha včetně dopravy a má nevyhovující zpusob platby Jiné firmy mají dopravu zdarma a zboží se platí přepravcj cash nebo kartou prří dodání pripadně je cívka k dostání v obchodě. Škoda, sekačka je 'velmi dobrá, ale co s ní bez struny? Asi vyhodit a koupit jinou u konkurence.

solarjiri11. května 2025

Možnost získat náhradní díl.

milan.fiala015. června 2024

Klady nenacházím.

Produkt má zásadní nedostatky. Struna i při správném namotání včetně použití zábrany proti skluzu velmi rychle vyletí s cívky. Proto jsem zakoupil i další náhradní díl a je to stejné. Mám jinou sekačka a ta tuto nefunkčnost nemá.

Nedoporučuji. Sekačka je tímto prakticky nepoužitelná

Registrovaný uživatel1. srpna 2023

Zaslána cívka jiný typ než byl udaný typ sekačky!!!!!

Registrovaný uživatel20. června 2023

Vše pasuje a funguje jak má

Registrovaný uživatel21. srpna 2022

Za mě TOP