Recenze Fieldmann FZR 6004-80BH

Benzínovou sekačku oceníte především na zahradách a pozemcích, které nejsou připojené k elektrické síti. Jednoduše se ovládá a odpadají starosti s hledáním zásuvky, omezenou mobilitou nebo dokonce přeseknutím kabelu. Sekačku Fieldmann FZR 4006-80BH pohání čtyřtaktní motor s výkonem 1,4 kW. Pracovní záběr 39 cm se nejlépe uplatní na trávnících o rozloze do 650 m2 a postará se tak o většinu…
Porovnat ceny 3 999 Kč

Honza21. srpna 2026

Dobře se s ní manipuluje Jednoduché ovládání Koš se snadno vyndává

Dobře se s ní manévruje a ovládání je jednoduché. Koš se pohodlně vyndává a při sekání se s ní zbytečně nenadřu. Přesně takovou jednoduchou benzínovou sekačku jsem hledal.

Ivánek2516. srpna 2026

Dost silný motor i do vyšší trávy Pojezd který usnadnuje sekání Dobře startuje

Sekačka se mi osvědčila, dobrý je pojezd, takže se s ní dobře seká i větší zahrada. Motor má dost síly i na vyšší trávu a startuje bez spolehlivě. Koš je dost velký a celkově se s ní pracuje pohodlně.

Láďa12. srpna 2026

Silný motor a šířka záběru Velký sběrný koš Znatelná úspora času i sil při údržbě rozlehlého pozemku

Sekačku jsem si pořídil na náš větší pozemek a sekání trávníku je teď pro mě čistá radost. Silný motor i záběr osmdesát centimetrů zvládají i hustší trávu naprosto s přehledem a bez dusení. Jenoduše se ovládá, velký koš nemusím pořád vysypávat a ušetří mi neuvěřitelně moc práce.

Lukas18. června 2026

má silný motor, takže si poradí i s hustší trávou objemný koš, takže se tak nenaběhám má to nastavitelnou výšku

Tuto sekačku jsem pořídil na naši zahradu o rozloze zhruba 900 m2 a nemohl jsem vybrat lépe. Motor chytá na hned a má opravdu sílu, nezadusí se ani ve vyšší, jarní trávě. Vlastní pojezd funguje naprosto perfektně a rychlost je tak akorát, člověk za sekačkou nemusí utíkat, ale ani se nevleče. Za ty peníze nejlepší výběr. Určitě doporučuji!

pirvik13. května 2026

Za tu cenu dost dobrý

roman15. června 2025

Krásně seká i vysokou trávu. Nedusi se to jako noje minulá sekačka. Velmi lehká. Dobře plní zběrný koš. A koš se dobře vyndává - nemusim se ohýbat

Mám pocit že o trochu víc žere benzín- to bude asi tím větším vykonem

Spokojenost ani pojezd nepotřebuju