Sekačka Recenze Fieldmann FZR 5114-B

Recenze Fieldmann FZR 5114-B

Benzínová sekačka Fieldmann FZR 5114-B disponující motorem o výkonu 3,2 kW, šířkou záběru 51 cm a funkcí mulčování. Rotační sekačka s vlastním pojezdem postavená na ocelovém šasi, šíří záběru 510 mm. Pohon zajišťuje čtyřdobý motor o objemu 173 cm3 s ventilovým rozvodem OHV. Sekačka je vybavena takzvaným systémem 4 v 1.

vlasta33213. dubna 2024

jednu takovou jsem používala a tak jsem objednala novou stejnou

Jiří22. září 2022

Dobře startuje

Je to nejhorší sekačka, kterou jsem, kdy měl. Do půl roka jsem opravoval sklopný mechanismus u řízení s tím , že už to není sklopný. Upadávající kryt vzduchového filtru, upadl kryt výfuku a nakonec motor drží jen na jednom šroubu. Dávám ji teď do opravny a to je ještě rok v záruce. Nejhorší kup. Nic to nevydrží , snad jen ten motor se zapalováním, když neuletí. Hodně štěstí, kdo si ji koupí.

nekvalitní výrobek

Josef Kunert14. srpna 2022

Po dvou letech sekání zahrady cca 400 m2 ,kdy jsem na začátku letošní sezony dal nový olej a namontoval druhý nůž / dodaný k sekačce/ začal motor po dvou posekáních klepat. Zatím nevím co tam bude za překvapení a za kolik peněz. Vyndal jsem přes dvacet let starou Husgvarnu dolil benzín a zahradu dosekal. Velké zklamání v trvanlivosti motoru.

Po vypuštění oleje / nového / v oleji kovový otěr. Olej byl pravidelně měněn, těch pár deci nestojí majlant. Motor na GO opravu, což je nerentabilní. Nenašel jsem žádný klad, je to šmejd.

Registrovaný uživatel29. července 2021

mám ji teprve 2 týdny, tak nemohu hodnotit.

Registrovaný uživatel27. května 2021

Pomalý pojezd