Sekačka Recenze Fieldmann FZR 4618-144BV

Recenze Fieldmann FZR 4618-144BV

Benzínová rotační sekačka Fieldmann FZR 4618-144BV s možností změny rychlosti jízdy. V souvislosti s možnostmi obsluhy, či v souvislosti se stavem trávníku, lze pomocí řadicí páky na madle sekačky zvolit ideální rychlost pojezdu. Změna rychlosti pojezdu nemá vliv na otáčky nože. Sekačka je poháněna čtyřdobým motorem s ventilovým rozvodem OHV a její záběr představuje 460 mm.

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Sekačka FIELDMANN FZR 4618-144BV bude vhodným pomocníkem na rovinatější zahrady, a to i při častějším užívání. Její užívání i údržba je velice snadná. Systém sečení 4 v 1, objem koše 65 l či výkon motoru jsou výhody, které převyšují menší nedostatky, jako jsou malá kola či horší výměna oleje.

Více na CoVybrat.cz

objem koše 65l

výkon 2,5 kW

systém sekání 4 v 1

nastavení rychlosti pojezdu

malá kolečka

přístup k výměně oleje

není vhodná na členité terény

norcura28. října 2025

Od původní sekačky vše o100 procent lepší zejména rychlosti pojezdu vynikající už seču jak mi vyhovuje,

Neváhejte a kupte. Montáž velmi jednoduchá, vše co je potřeba na složení je přibaleno.

nakup117. července 2025

Sekačka Funguje jak má vše přišlo včas a rychle.

maty230520. června 2025

Pojezd,lehkost,pracuje jak má

biretona16. dubna 2025

Prostě vše ok

Příště koupím znovu

Registrovaný uživatel5. července 2023

Moc dobré...

Registrovaný uživatel30. června 2023

Malej výkon motoru páčky se ohýbají ,protože je tam všude slabý plech. Jedním slovem šmejd!

Registrovaný uživatel14. května 2023

Měnitelné rychlosti pojezdu

Startuje ztuha, veliké odpory, manželka jí nenastartuje.

Nekupovat.

Registrovaný uživatel25. srpna 2022

Slušná cena

Špatný návod Špatně seštelovaný mechanismus otáček motoru (museli jsme předělat) Celá vachrlatá, máme strach hýbat jakoukoli páčkou, že se urve “Úžasný” štelářek na rukojeti nejde zavřít, je to křivě, naštěstí je to zbytečnost. Po cca 10’ prvního sekání ROVNÉHO neprerostleho povrchu rána a odštíplé kolečko. Naštěstí to obchod vyřešil zasláním nového, které se nám nepovedlo vyměnit, ptž. není na jeden šroub, jak mi tvrdil v servisu. Navíc zaslané kolečko je odlisne od originálního. A aby toho nebylo málo, zjistili jsme, že je dira i v zadním kolečku. Vše je zatím v jednání. Při nalévání oleje jsme asi 10’ postupně 3 lidi zkoušeli zašroubovat víčko, které vůbec nezapadalo do závitů.

Co říct? Máme měsíc sekacku, sekali jsme cca 10 minut a jinak stále něco řešíme. Předchozí sekacka stejné třídy a jiné značky byla absolutně bez problémů. Obchod reagoval rychle, ale teď už se trochu zasekl a od pondělí (dnes je čtvrtek) se neozval. Jako bývalá obchodnice se nedivím, vypadáme jako problemoví zákazníci. Těžko vysvětlovat, že je vše fakt tak, jak píšeme. Rozhodně už si příště tuto značku nekoupíme. Teď bychom ale rádi konečně posekali.

Registrovaný uživatel3. prosince 2021

pri nastaveni plynu na vyssi otacky, otacky motoru kolisaji a nedrzi stejne otacky, spatne provedeni ovladani plynu. Na eshopu nabizejí k sekacce prislusenstvi(nahradni nuz,olej), ktere pak neposlou,tudiz je sekacka po rozbaleni nefunkcni a musi se dokoupit aspon ten olej.

Registrovaný uživatel1. srpna 2021

Objem koše neodpovídá skutečnosti (uvedeno 65 l, realita necelých 55 l) Špatné plnění koše, i krátkou suchou trávou dojde k zaplnění koše jen z 60% Ovládání pojezdu, po uvolnění páky pojezdu sekačka ještě jede dalších cca 80 cm Návod dle kterého sekačku nelze provozovat Neochota obchodu řešit uvedené nedostatky