Recenze Fieldmann FZR 4616-144B

Zahradní sekačka FZR 4616-144B disponuje záběrem sečení 46 cm. Máte možnost zadního a bočního výhozu. Také je s ní možné mulčování. Má 8 pozic centrálního nastavení výšky sečení.

karlburianek22. února 2026

Pojezd uleví nohám, hlavně na větší zahradě Široký záběr 46 cm, práce rychle ubývá Velký koš 65 l, méně časté vysypávání

Tu benzínovou sekačku s pojezdem jsem vzal na zahradu a hned mi sedla do ruky. Má záběr 46 cm a koš 65 l, takže práce odsejpá a člověk to nemusí pořád vysypávat. Pojezd je příjemná pomoc, hlavně když už toho máte po týdnu plné ruce.

sipova.marus14. října 2024

S pojezdem, lehká na ovládání

Registrovaný uživatel13. října 2023

Zatím funguje skvěle.

Registrovaný uživatel10. července 2023

Za ty peníze dobré ale asi jsem podcenil velikost mého pozemku na tuto sekačku. Jinak funguje :)

Registrovaný uživatel13. června 2023

Sekačku mám jen krátce. Po jednom sekání trávy vše OK.

Registrovaný uživatel1. června 2023

sekačka je lehká,výkonná,lehce ovladatelná

hlavně abych nepotřebovala servis,jinak vše v pohodě

Registrovaný uživatel2. května 2023

Zatím seče jak má, neměla jsem velké předpoklady ale zatím jsem že sekačkou spokojená,vše se lehce složilo,tak ihned byla k použití

Registrovaný uživatel29. července 2022

Dobrá cena, dobrá manipulace, lehká, seká dobře

Registrovaný uživatel25. června 2022

Seče se s ní dobře.

Doporučujeme.

Registrovaný uživatel25. srpna 2021

Zazím běží jak má

špatně to občas nabírá trávu do koše i když je suchá...

Registrovaný uživatel22. července 2021

Splnila očekávání

Registrovaný uživatel21. června 2021

velmi lehká, tichý chod, dobrá manévrovatelnost

Registrovaný uživatel10. května 2021

Dobrý poměr cena x kvalita. Kovové šasi a kola s ložisky, pojezd, centrální nastavení výšky, 65l koš, rozumná hmotnost (30kg).

Zatím mě nic nenapadá, možná rychlejší pojezd, ale není to nic tragického. Výrobek se dodává bez oleje - doporučuji zmínit na stránkách e-shopu.

Celková spokojenost. Dobrá ovladatelnost i výkon motoru, robustní konstrukce. Sekám tím pozemek ve svahu s cca 20st sklonem a zatím bez problému. Výrobek doporučuji.