Sekačka Recenze Fieldmann FZR 4608-B

Recenze Fieldmann FZR 4608-B

Sekačka Fieldmann FZR 4608-B je rotačního typu s benzínovým pohonem. Tento druh pohonu je vhodný pro uživatele, kteří potřebují větší mobilitu a flexibilitu při sečení, jelikož nejsou omezeni délkou elektrického kabelu. Tato sekačka je vybavena funkcí bočního výhozu a mulčování, což umožňuje uživateli zvolit, zda chce posečenou trávu sbírat do koše, nebo ji nechat na trávníku jako přírodní…

CoVybrat.cz
Hodnocení: 73 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Máte menší zahradu, nesečete příliš často a zároveň nechcete investovat vysokou částku do špičkové benzínové sekačky? V takovém případě se na Fieldmann FZR 4608-B podívejte důkladněji. Zvláště pokud trávu nesbíráte do koše. Pokud chcete něco pro větší zahradu, nebo častější provoz, tak bych zabrousil do vod vyšších modelů.

Více na CoVybrat.cz

slušná cena

snadná ovladatelnost a nastavení výšky sečení

mulčování

poradí si i s vysokou travou

při plném koši se převažuje

zpracování odpovídá ceně

není vhodná pro větší zahrady

Registrovaný uživatel15. dubna 2024

Asi po půl hodině sekání se sběrací koš na trávu rozpadl a to tak, že upadly sváry, pokud se tomu tak dá říct.

Martin Doubravsky14. března 2024

Už nikdy tuto značku

Sekačka nastartuje, když se rozběhne rak na 5 vteřin, 17 let jsem měl Hondu, sice za jinou cenu ale chyba byla koupit tento šunt.

Obchodeztest Ondra6. března 2024

Vypadá jak sekačka

Při prvním zatazeni za šňůru šňůra zůstala venku Po 30 denním servisu kdesi v Říčanech po nastartování cinkave zvuky při chodu Během dvou let 3 x v dalším servisu ohledně startování a vyjádření technika jako o výborném čínském vyrobku Po dvou letech vyhozena a přechod k Husquarne

Už nikdy nic od tehle čínske mr.... zn Fieldman

Registrovaný uživatel19. července 2023

Seče dobře

Zářím o ničem nevim

Registrovaný uživatel25. června 2023

Po ukonceni sekani, odstaveni sekacky, vyteka u karburatoru, vzduchoveho filtru benzin. Nereklamoval jsem, protoze potrebuji sekacku ted a ne v zimne, vim, ze reklamace trva dlouho. Dorucena byla poskozena, predni kolecko bylo ohle v uchyceni, pravdepodobne po padu na rozek kartonu. Opravil jsem to sam, ale s unikem benzinu jsem zatim nic nevymyslel.

Registrovaný uživatel1. června 2023

zatím žádné vady

Registrovaný uživatel11. listopadu 2022

Centrální nastavení výšky. Chytá okamžitě.

Při couvání se sekačkou jdou velmi ztěžka zadní kolečka, někdy až po smyku.

Registrovaný uživatel25. října 2022

Jednoduché sestavení po zakoupení Prozatím dobré startování Malá váha sekačky Jednoduché složení madla Sekačku používám nejméně 1x týdně - ploch do 100 m2

Zatím jsem na nic negativního nenarazil

Prozatím spokojenost

Registrovaný uživatel5. října 2022

cena versus možnosti

Stratus Wabik31. července 2022

Asi cena, ale to se taky rychle vymstilo.

Zakoupil jsem elektrický ořezávač větví. Doma jsem však po první minutě zjistil, že řetěz byl nasazený obráceně. Vím, že na vině je je prodejce, ale řetěz se zalomil a poškodil okolní plast. Po zaslání e-mailu firmě Fieldmann, jak to chtějí řešit žádná odpověď. Druhý případ: Elektrická sekačka na trávu, přetrhl se řemen. Kontaktoval jsem jejich smluvní servis a ten mi řekl, že řemen mi neprodají, ať si to u nich nechám opravit. Nakonec vyřešeno, řemen mi poslali z Číny za deset euro i s poštovným.

V žádném případě si už u této firmy nic nezakoupím. Podpora zákazníkům nulová a v dnešní době je vždy na výběr. Už nikdy víc.

Registrovaný uživatel25. července 2022

Líbivý vzhled.

Ani nevyzkoušeno, protože to nešlo. Nádrž byla děravá (špatně svařené poloviny plastu, žádné sáknutí, ale díra jak vrata). Vypovídá to o žádné nebo velmi tristní výstupní kontrole, nebo Páteční kus?? Nakonec jsem koupil od vyšší značky a nelituji peněz navíc (robustnější, bezproblémová).

Registrovaný uživatel12. června 2022

Pro moji potřebu plně dostačující.

Vůle v lozizkach v zadních kolečkách,uvidím,jak se to projeví

Registrovaný uživatel21. května 2022

Výborně seká i na nerovném terénu.

Jsme se sekačkou velice spokojeni.

Registrovaný uživatel17. května 2022

Za danou cenu asi nejlepší sekačka. Seče jak má, nastavení výšky praktické. Startuje zatím bez problémů. Relativně nízká hlučnost.

Pojezd je skutečně zbytečně rychlý, ale dá se zmírnit šikovným ovládáním. Hmotnost je docela značná na tak malý stroj. V provozu je to spíše výhodou, jen při zvedání se pronese. Plastová kolečka jsou opravdu velmi laciná.

Zatím použitá jen krátce, tak uvidíme, jestli vydrží.

Registrovaný uživatel8. října 2021

nemá vespod žádné plasty ,které by případně uletěly pří setkání s kořenem nebo menším kaminkem,pojezd je dobrý i když pomalší

špatné starty ,nebo spíše ten první start daného dne pak už v pohodě , ale další den to samé na poprvé ,pak už zase jo

Registrovaný uživatel31. května 2021

Je cenovje dostupný.Má dobré parametry. Podle výšky trávy.

Vyřešit nasazení koše.

Není to špatná sekačka,záleží jak dlouho vydrží převodovka pojezdu.

Registrovaný uživatel20. května 2021

Zatím dobré, doufám že to takhle bude pokračovat.

Registrovaný uživatel7. května 2021

Super cena,dobra manipulace a dobry vykon.

Vsem doporucuji.

Registrovaný uživatel10. října 2020

Sekačku tohoto výrobce jsem měla byla jsem spokojená. Tato zakoupená sekačka je velice lehká má vydatný záběr seče hezky nízko tohle hodnotím jako její klady.

Bohužel nám nefunguje pojezd hned po sestavení nefungoval. Po dohodě se prodejcem jsem ji odvezla na reklamaci, tam nám bylo řečeno, že nebyla dobře sestavená dala jsem jim 350,-Kč a při hned dalším sečení po ujeti cca 70 metrů opět pojezd nejede takže soudím, že sestavením to nebylo. Takže ji opět povezu do servisu a budu to řešit.

Uvidím co servis a prodejce jak se k tomu postaví a jak dopadne oprava a podle toho zvážím na příště koupi této značky.