vše v pořádku maximální spokojenest . Doporučuji .

Fieldmann FZR 4115-LiBES je sekačka s kvalitním zpracováním a elektrickým startováním, která usnadňuje práci i na menších a středních plochách. Její pojezd a ovladatelnost zajišťují pohodlné sekání, avšak malý sběrný koš a příliš rychlý pojezd na rovince mohou být pro některé uživatele omezením.
vše v pořádku maximální spokojenest . Doporučuji .
elektrické startování
rychlý pojezd, dobrá manipulace
příliš malý koš
Startér a pojezd funguje.
Pojezd je na rovince příliš rychlý a proto ho používám jen do kopce. To ho trochu zpomaluje.
Koupil bych sekačku o řád větší, ale neměla startér. Tato je menší než jsem měl, hlavně sběrný koš je velmi malí. Ale na těch pár metrů trávy je dostačující. Na větší pozemek bych zvolil jiný typ.
El.starter a výkon plus pojezd...
Lehká, dobře ovladatelná
Elektrické startování
Je taková, jakou jsem chtěla.
Elektrický startér
Kvalitní ocelové šasi
Nastavitelná výška madla
Pojezd krásně táhne i do většího kopce
Baterie pro startování má slušnou kapacitu a výdrž
Trošku hůř se nasazuje zběrný koš, ale je to spíš o zvyk při přechodu z jiné sekačky.
Kvalitní sekačka s el.starterem za velice přijatelnou cenu
Intuitivní sestavení diky předmontovaným dílům. Elektricky startér a držák na nápoje přijde vhod. Dobrá ovladatelnost a snadné ježdění díky pojedu. Výška sečení v 7 úrovních.
Velmi stručný manuál s malými obrázky.
Kvalitní benzínová sekačka, která se odlišuje panelem s elektrickým startováním a držákem na nápoje. Součástí je tedy i baterie a nabíječka, provozní kapaliny je nutné zajistit.