Sekačka Recenze Fieldmann FZR 4003-79BH

Recenze Fieldmann FZR 4003-79BH

Rotační benzínová sekačka Fieldmann FZR 4003-79BH je vybavena motorem OHV RATO 79 cm3 a záběrem sečení 40 cm. Lze nastavit až 3 výšky sečení trávy - 25, 40 a 55 mm. Látkový sběrný koš na trávu o objemu 40 redukuje prostupnost prachu. Sekačku lze použít i bez sběrného koše, a to se zadním výhozem posečené trávy.

prnkovi28. června 2025

Je velice skladná a nerezaví plastová spodní část.

Není dokonale zpracovaná špatné upevnění rukojeti na spodní části 2x samořezný šroubek nedostačující.

Vzhledem jak je docela ošizené zpracování komponentů velice drahé zboží.

totarr3. června 2025

nízká cena, jednoduchá obsluha, dostupný servis

menší koš

helenadragounova29. května 2025

Sekačka je lehká a lehce ovladatelná. Cena odpovídá kvalitě.

rychetsky.jiri12. května 2025

obyčejná-neurazí..nenadchne dopravce jí přivezl kolama vzhůru..no ještě že v ní nebyl olej :-)

jaro.skrivan26. dubna 2025

Spolehlivá s jednoduchou obsluhou Silný motor, který chytá na první natáhnutí 6 úrovní výšky střihu velký koš na sběr posekané trávy

Výborná sekačka, se kterou to fakt odsýpá. Mám zahradu cca 1000m2 a trávu jak na golfovém hřišti. sekání věnuju tak max 2 hodiny týdně.

Registrovaný uživatel16. srpna 2024

Sečení je kvalitní a jednoduché, je lehká a snadno přenosná.

Když se zahřeje tak hůř chita a na můj vkus má moc malý koš.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2023

Extrémní hlučnost

Registrovaný uživatel10. července 2023

Prozatím nemám žádné připomínky.

Jsem s výrobkem spokojená.

Registrovaný uživatel18. června 2023

cena a velikost

Hůře se mi startuje

Určitě bych ho doporučila, na mou velikost zahrádky bohatě stačí...Jsem spokojená, díky...

Registrovaný uživatel18. června 2023

Hned ze začátku šlo špatně startovat, po měsíci nejde nastartovat vůbec, posílám sekačku na reklamaci!!!

Registrovaný uživatel15. června 2023

Příliš hlučné oproti jiným,malý tlumič výfuku.

Registrovaný uživatel7. června 2023

Celkově spokojen

Za podobné peníze jsem si mohl koupit sekačku i s pojezdem.Mel jsem více vybírat.unahlil jsem se.

Hodnocení na čtyři hvězdy.

Registrovaný uživatel4. června 2023

Dobře se obsluhuje a velmi dobře seká

Látkový a malý sběrný pytel na trávu

Za tu cenu jsem se sekačkou spokojená

Registrovaný uživatel2. června 2023

Je jednoduchá a lehká

Docela silná pružina na vypínači motoru

Je dobrá a jsem spokojen

Registrovaný uživatel29. května 2023

Kvalitní,lehká a snadno manipulující sekačka!

Registrovaný uživatel15. května 2023

Rychle a jednoduché sestavení,

Velmi dobrý stroj

Registrovaný uživatel8. května 2023

Spokojeni s výběrem cenou, a kvalitou.

Žádné. Jsem nezjistil.

Registrovaný uživatel16. března 2023

funguje jak má, je pěkná, jednoduchá, levná

Kdyby bylo snazší snižování a zvyšování výšky sekání, tak by to bylo naprosto dokonalé.

Květoslava9. února 2023

- sběrný textil. koš s redukcí propustn. prachu s obsahem 40l nebo pouze zadní výhoz trávy - výkonný čtyřtakt. motor (19kg) se vzduch. chlazením s ruč.startováním a primerem - sklopné madlo usnadňuje skladování stroje - až do 650m2 plochy - nastav. výčky sečení zašroubováním koleček do 1 ze tří pozic 25, 40 a 55mm (trochu zdržuje, ale na výkonu to nic nekazí) - čelní osvětlení

Je lehoučká a menší než běžné sekačky se kterými jsem zkoušela manipulovat. Při zkušebním startování zatím vždy spolehlivě nastartovala. Už se těším na jaro.

Registrovaný uživatel4. září 2022

Nestačila jsem najít,...během 2 dnů jsme 2 sekačky vraceli.

Zakoupená v E-shopu, byly z výroby nasazeny kolečka, nechápali jsme proč, když při montáži se stejně musí oddělat a něco pod ně ještě přimontovat,....a ty kolečka vůbec nešly odmontovat, ani v E- shopu si s tím neporadili,...tudíž reklamováno,...tu samou jsme druhý den zakoupili v PLANEO,..ten samý problém, 2 kolečka nešly oddělat,...vrátili jsme se na prodejnu, kde se to podařilo, odjeli jsme zpět na zahradu, kde po nalití benzínu sekačka vůbec nenastartovala, ..opět vrácení, technici na prodejně zjistili, že se musí reklamovat.

Po těchto zkušenostech jsme ustoupili od této značky a zakoupili jsme AKU - sekačku, se kterou jsem velice spokojená.