Malá velikost
Slabá baterie, která i přes počateční plné nabití vydržela 4 minuty a poté už nešla ani nabít. Takže je asi KO
Sice ji budu reklamovat, ale novou nechci

Malá velikost
Sice ji budu reklamovat, ale novou nechci
Perfektní výrobek nepotřebuji kábel a nebolí prsty od nůžek
Stříhá
Příliš slabý
Asi po půl hodině práce se nůžky zablokovaly a nedaly se použít. Momentálně jsem je předala na reklamaci.
Velká výhoda 2 baterií.
Jsem velmi spokojen.
Přesně dle očekávání. Funguje jak má.
Nůžky jsou lechke, dobře se snímá pracuje.
Jsem velmi spokojená...je to lehké do ruky a velmi ostré...krásně to bere trávu i vyšší vzrůst...dá se s tím hodně udělat když je to nabité
Zatím nic nevím
Skvěle stříhá, dlouho vydrží baterie, vyrazně mi usnadňuje práci na zahraě
Výborný pomocník na okrasné stromky, keře.
Velmi spokojená
Akorát do ruky
Dobrá cena
Dobrý.Ten samý mám již 9 let ale baterie slábnou.Proto nový komplet.Vydělá si na sebe.
Pohodlne,lehke,žádné kabely
mně vyhovuje
ještě jsem nevyužila
Hned se dalo použít
Funguje zatím velice dobře a i doba použití do nového nabití baterie je dostatečně dlouhá k zastřižení všeho co potřebuji. Ovládání jednoduché, bezpečné a praktické. Navíc díky dalšímu nástavci možno na dvojí použití, nejenom k zastřižení trávníku ale i živého plotu. Lehký do ruky.
K mému účelu použití jsem žádný nenašel, ale zdá se mi trochu více hlučný při provozu, což mě spíše překvapilo (čekal jsem, že bude tišší) ovšem není to nic, co by se dalo nazvat jako zápor.
Výrobek jsem si koupil z důvodu toho, abych se zbavil zdlouhavého mechanického střihání ručními nůžky, kdy jsem měl vždy po práci puchýře na prstech ruky i s použitím rukavic. Nyní pohoda a doufám, že výrobek vydrží dlouhou dobu. Mohu jen doporučit i dalším zájemcům.
Produkt je v pohodě