jeden z mála na trhu
příliš nápadný
zbytečné zvonění
z roviny bere více horní nežli spodní rameno schodiště
nejde příliš detailně rozeznat obličej
Ezviz DP2C CS-DP2C-A0-6E2WPFBS je zařízení, které kombinuje funkci dveřního zvonku a kamery. Umožňuje zkontrolovat kdo je za dveřmi a zároveň komunikaci s návštěvníkem. Kamera má elegantní design, Full HD rozlišení a několik pokročilých funkcí, s jejichž pomocí spolehlivě ohlídá veškerý pohyb před vašimi dveřmi. Video z kamery lze sledovat v reálném čase na displeji mobilního telefonu nebo…
Porovnat ceny od 3 128 Kč5 | 12x | ||
příliš nápadný
zbytečné zvonění
z roviny bere více horní nežli spodní rameno schodiště
nejde příliš detailně rozeznat obličej
pěkný, jednoduchá instalace do dveří, obraz super, co se týče výrobku OK
Problém, nedetekuje micro sd kartu, pak se to po několika resetování přístroje uf povedlo,(možná záměr) aníž bych to chtěl, nebo o to mněl zájem tak se zdarma na 7 dní aktivoval od EZVIZU Cloud "ÚLOŽIŠTĚ" po této době se zablokovalo spouštění nahraných záznamů, nelze spustit, ani sledovat na dálku jen když provedu aktivaci Cloudu a samozřejmě za poplatek, roční 1350Kč,Určitě se to po nějaké době zdraží a pak zase a zase.....Proč to není někde v popisku výrobku napsáno, že bez cloudu to nelze sledovat přes wifi, asi by to bylo neprodejné, a na co je pak ta sd karta? to je také úložiště.
Kdo je ochoten platit roční poplatek 1350Kč tak aby to fungovalo tak jak má ,tak ať si to koupí. Já rozhodně ne, výrobek jsem naštěstí mohl ještě vrátit a raději ty vrácené nemalé peníze investuji do jiného digi kukátka kde nebudu platit za nějaké úložiště. OVĚŘIL JSEM SI TO VLASTNÍM NÁKUPEM
Není potřeba koukat do malého kukátka, lze se podívat buď přes displej kukátka nebo přes mobil / tablet
Nahrávání dění
Aplikace na mobilu / tabletu s upozorněním na pohyb
Při pohybu se rozsvítí tlačítko u displeje
Noční vidění, které lze vypnout (při zapnutí svítí červená dioda)
Diodu informující o náhrávání lze vypnout
Zvonek
Reporoduktor - lze komunikovat přes aplikaci v mobilu / tabletu
Bohužel, upozornění na mobil přijde se zpožděním, kdy už na chodbě nikdo není. Jelikož přenos probíhá přes wifi, nejedná se o chybu produktu.Máme krátce, je možné, že se dá nastavit zvukový signál přímo z kukátka.
Někomu může vadit, že venkovní strana nevypadá jako kukátko, to je ale na úkor toho, že má v sobě zvonek a reproduktor.
Hodně funkcí, dobré rozlišení,
Jsem spokojená, funguje podle mého očekávání, snadná výměna za původní kukátko. Zvládla jsem to sama, během maximálně10ti minut. Je prima vidět kdo stojí za dveřmi.
první koupeno v datartu po měsíci přestal fungovat obraz , reklamováno a vráceny peníze a bohužel jsem koupil stejný produkt a včera cca po měsíci přestal fungovat . budu muset zase reklamovat .
Vše funguje jak má, máme dokonalý přehled o tom kdo je u dveří, baterie po měsíci provozu stále nabitá na 35%.
Poměr cena výkon ideální. Doporučuji koupi.
Vydrž baterie opravdu dlouha doba. Okamžitá odezva a kontrola.
Myslel jsem, že rybí oko bude směřovat i vertikálně.
Dizain, a ve dne dobré.
Chybí mi podrobný návod v češtině. Nečitelne fota v noci při osvětlení na chodbě.
Nevím kde najdu návod.
Dobré parametry, úhel záběru a cena
zatím funguje dobře, baterie se vybíjí velice málo