Recenze Extol Industrial 8791580T bez aku

Profesionální zahradní aku nůžky umožňují snadné stříhání větví stromů a keřů a stonků rostlin o průměru do 25 mm. Na jednu baterii můžete pracovat 4 hod a nabíjí se 1,5 hod. Při průběžném nabíjení lze s těmito dvěma bateriemi pracovat nepřetržitě celý den. Nůžky mají funkci elektronického nastavení vzdálenosti stříhacích břitů dle průměru větví, což urychluje práci a snižuje spotřebu a zajišťuje…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Nůžky Extol Industrial 8791580T jsou chváleny za pohodlné a bezproblémové stříhání, ergonomii a kvalitu zpracování. Uživatelé oceňují i jejich cenovou dostupnost. Jedinou výraznou výtkou je absence vodotěsnosti, což může omezit jejich použití v dešti. Celkově se jedná o spolehlivý nástroj pro běžné zahradnické práce.

• Pohodlné stříhání bez námahy
  • Zatím neověřená výdrž baterie

bobulakus14. března 2026

Cena, baterie

standaknap7. dubna 2024

Vybral jsem druhý výrobek bez baterie proto, že ten původní zůstal po provedených činnostech venku a v noci do něho napršelo a byl po smrti. Proito ten druhý i když první jsem nechal oparvit a k použití mám k velké radosti dva výrobky. Jeden používá manželka a jeden já. S tím původním jsem měl koupeny dvě baterie.

Výrobek není vodotěsný a snad ani i voduvzdorný.

Nemám dalších připomínek a doplnění.

sutr.p30. března 2024

Vše ok. Funguje jak má.

frapn17. ledna 2024

Pohodové stříhání bez námahy.. Přesně takhle jsem si to představoval. Te%d ještě jak dlouho vydrží baterie

Registrovaný uživatel27. června 2023

kvalita

o těch zatím nevím

dobrý kup

Registrovaný uživatel2. května 2023

Stříhání jde jako po másle, jen se musí dávat pozor na prsty :-). Nůžky se dobře drží v ruce.

Nůžky doporučuji.

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Cenově přijatelné. Suchou větvičku z jarní vrby (cca 15mm) přestřihly nůžky v pohodě. Do ruky tak akorát - váha vyhovuje.

Zatím žádné, budou vyzkoušeny až na jaře.

Na jaře budu vědět víc. Nůžky se jeví jako dobrý nákup !