Vysavač Recenze ETA Moneto II 7453 90000

Recenze ETA Moneto II 7453 90000

ETA Moneto II 7453 90000 je tyčový vysavač, který se vyznačuje bezsáčkovým provedením a možností použití jako ruční vysavač. Díky svému provedení je vhodný pro vysávání různých typů povrchů, a to jak v domácnosti, tak i v automobilu. Vysavač je vybaven akumulátorem s napětím 25,2 V Li-Ion, který umožňuje bezdrátový provoz až 50 minut na jedno nabití. Doba nabíjení akumulátoru je přibližně 4 až…

Klus.Jos4. prosince 2025

Mám krátce, zatím v pohodě.

Tomáš Gorol25. listopadu 2025

Vysavač Doporučuji všem

Registrovaný uživatel12. června 2025

Tyčový - člověk se nemusí ohýbat, je vždy připraven po ruce, poměrně lehce se s ním jezdí.

Slabší sací výkon, obzvlášť na tvrdém povrchu, jedno místo je někdy potřeba několikrát přejet. Těžší věci často nenasaje vůbec. S koberci si poradí lépe. Nádržka na nečistoty a motor jsou umístěny moc nízko, špatně se s ním dostává pod nízký nábytek. Filtr se nečistí úplně lehce, opravdu nestačí jen rychle opláchnout pod tekoucí vodou. Co mi ale vadí nejvíc, je krátká životnost baterií, kolem 2 let (záleží na provozu), ty naše vydržely cca 2,5 roku při vysávání obden. Na to nás nikdo při koupi neupozornil (a to jsme ho kupovali v kamenné prodejně Eta). Nové baterie + výměna vyjdou minimálně na 1500 Kč.

Z našeho pohledu (aktivní rodina se 2 dětmi a kočkou, velký byt 4+kk) je vysavač vhodný možná tak jako záložní vysavač do domácnosti, s tím, že bude ihned po ruce, rozhodně ne jako hlavní. Krátká životnost baterií je dost možná úděl všech dobíjecích vysavačů, uvidíme. Plánujeme koupit tyčový vysavač od firmy Dyson, ale zřejmě bude nutné projít pečlivě recenze po letech užívání, ne po 2 měsících, jako je jich většina.

jana.cegi18. května 2025

Silný výkon ,vysaje vlasy z koberce.

david.pecus31. března 2025

Zatím spokojenost

Hana Šimčíková10. února 2025

Žádný nevidím.Jsou to pro mě vyhozené peníze.

Má slabý výkon,prakticky bere jen to po čem mete kartáček.Na otevření vysavače je potřeba stisknout značnou silou klapky a vysunout nádobku.A kapitola o čištění filtru je opravdu požitek.Kartáčkem na zuby vyčesávat prach lze jen mimo domov a čištění je nepoměrně delší ,než samotné vysávání.

Proč se vyrábí krámy,které jsou k ničemu.Mé jediné přání je,aby ten,kdo to vymyslel musel je alespoň rok denně takto používat.

jarosovasilvie26. září 2024

+ + + cena versus výkon + + + vzhled

- - - hlasitost

haladova.simona18. září 2024

lehký, výkonný, okamžitě k použití, vhodný na tvrdé povrchy, snadno stavitelný na základnu, designově příjemný, cenově dostupný

ideální pomocník do domácnosti i kanceláře