Dobrý výkon, silná baterie, jednoduchá manipulace
Zatím v testovacím režimu, ocenil bych dobíjecí zdiřku na malém vysavači, když je vytažena ze soupravy.

Dobrý výkon, silná baterie, jednoduchá manipulace
Malý,skladný,silný sací výkon.
Lehký.
Nemá postranní štětičky na kartáči k vysávání rožků.
Eta je má oblíbená značka
ihned po ruce
vysává důkladně
výkonný, baterie vydrží týden
používám téměř denně
výborný, dobře saje
malé příslušenství, není kam k vysavači umístit ,aby bylo po ruce
jinak spokojenost
Zatím jsem žádné neobjevila.
tento produkt jsem vybral z důvodu napájení baterií Ni.Mh 25,2 V, bezsáčkový hepafiltr, sběrná nádoba přez 0,5 L
zatím jsem žádný nezaznamenal
produkt používám denně hlavně na vinylové podlaze cca 70 m2, kde je dostatečný i poloviční výkon a nejlépe po tmě, kdy je díky led osvětlení vidět veškeré nečistoty, sběrnou nádobu čistím obden, rotační kartáč jednou týdně od namotaných vlasů. Uvítal bych samonosný držák tohoto vysavyče, který by samozřejmě musel být váhově přizpůsoben.
Nám ho krátce a zatím žádné problémy
Po jednom použití - nefunkční.
lehky vsude se lehce dostane
Dobře saje a to je u vysavače důležité
S produktem i jeho cenou i rychlým dodáním jsme velice spokojení.
Je velice praktický, pohotový, skladný i pohledný. s pozdravem Komárek
rychlý, výkonný, stále při ruce
Výkon, Je poměrně lehký
Několikrát přestal při vysávání svítit, po opětovném zapnutí už svítil normálně.
Po 14 dnech přestal držet záklapnutý, po zvednutí se sací hlava po pár sekundách prověsí, špatně se díky tomu dává do nabíjecí stanice a přenáší, budu jej muset reklamovat.
Nedoporučuji, nečekala jsem že bude vadný již po několika použitích.