Vysavač Recenze ETA AquaMaster 123090000

Recenze ETA AquaMaster 123090000

Tyčový aku vysavač ETA AquaMaster 1230 90000 s praktickým ovládáním přímo na rukojeti si poradí se všemi druhy podlah a kromě vysávání umí i vytírat a sušit. Funguje na dobíjecí baterii 22,2 V Li-Ion, která vám umožní vysávat až půl hodiny a po vybití se zvládne opětovně nabít během 4 hodin. Klíčové vlastnosti - 3v1 - vysává, vytírá a suší - bezdrátový provoz po dobu 30 minut - rotační a…

Registrovaný uživatel23. června 2024

Nevysává, konstrukční šmejd, lze napravit: v dolní části, kde je kartáč, slepit natvrdo pohyblivý kloub. Okamžitě získáte sací výkon, ale ztratite výhodu ovládat vysavač zápěstím. Ještě jedno vylepšení: za kartáč jsem nalepil suchý zip na který "přilepim“ povlak z čističe oken. Toto účinně stírá vodu, takže nevznikají kaluže. Úpravu doporučuji řemeslnikovi. Po těchto úpravách vysavač funguje jak má.

Registrovaný uživatel8. března 2021

Rychlá příprava před použitím, snadné rozebírání

Kratší výdrž, velká váha problém pri manipulaci na schodech

Doporučuji pro plovoucí podlahy u dlažby trochu problém

Janes12. ledna 2021

ani jeden klad nemá

nevysává, pořád močí. spíš přidělá ještě víc práce. Je úplně k ničemu. jsem znechucená!!!!

nekupovat