Hodinky jsou velmi krásné.Mému manželovi chutnaly.

Hodinky jsou velmi krásné.Mému manželovi chutnaly.
Bál jsem se že přijde nějaký fake, naštěstí se to nepotvrdilo a dorazily super hodinky! Dik
Pekny design
Jsou to pěkné hodinky, ale úplný šlupky jako všechny hodinky co jsem mel od Armaniho. Během chvíli užívání se vám rozpadnou nebo přestanou fungovat :(
Krásné udělaly radost
Akorát se rozepinaly tak ohly trochu ten zobacek
Sprchu zvládají úplně v pohodě, krásné, příjemné
Krásný prostě
Jednoduché nastavení, sklíčko není poškrábané ani po půl roce nošení. Jsou krásný
Jsou krásné ...snad udělají radost a budou se líbit
Budu doporučovat...
Krásné provedení odpovídají kvalitě
krásné hodinky, všechny ciferníky fungují jak mají, příjemný pásek
Hodinky jsou krásné, elegantní, dají se nosit jen tak nebo k obleku. Pásek je příjemný na kůži díky pogumování. Hodinky dojdou malinko větší, takže je nutnost jít upravit velikost pásku, aby dobře seděl. Celkově naprostá spokojenost.
Rychlé dodání, hodinky naživo ještě mnohem krásnější a nádherně zabalené. Skvělá cena. Doporučuji všemi deseti.
Hodinky za svoji cenu vypadají velmi luxusně, byly zabalené v pěkné krabičce, což jsme ocenili, protože se jednalo o dárek.
Rychlé doručení, vše o.k..
elegantní a krásný
trochu těžší
jsou krásné a udělaly ohromnou radost, tato značka za tuto cenu je ohromné překvapení
Krásné hodinky, rychlé dodání, precizné a hezke balení.
Luxus za dobrou cenu.
Rychlé dodání
Pečlivě zabalené
Certifikát pravosti
Cena odpovídá kvalitě
Neshledala jsem žádné.
Jsou krásné ale je to dárek k Vánocům tak uvydime jak budou fungovat.
se vším spokojená
Krásné, cena ,