Vánoční světelný závěs Recenze EMOS Nano D3EW02 180 LED teplá bílá

Recenze EMOS Nano D3EW02 180 LED teplá bílá

Světelná LED záclona EMOS Nano D3EW02 je dokonalým doplňkem, který dodá jiskru každé výzdobě. Využijete ji zejména na Vánoce, během večírků nebo svateb, kdy její drobné světelné výběžky na průhledném řetězu přirozeně splynou s kterýmkoliv prostředím. Nejvíce vynikne pověšená za garnýž, kde rozzáří okna vašich domovů. Díky stupni krytí IP44 můžete tuto světelnou záclonu využít i jako venkovní…

petsl13. prosince 2024

Chtěl jsem záclonu, která by svými žárovičkami neoslňovala a aby svítila stejnoměrně. Uvítal jsem možnost nastavit si délku jednotlivých střapců podle mé potřeby nad parapet. Toho lze dosáhnout při rozvinutí smotaného střapce. Aktuálně rozsvěcuji každý večer a jsem s výrobkem nadmíru spokojen.

s.cervenkova5. ledna 2024

Nadherna, zarici, jemna

Nema casovac

stumar29. prosince 2023

Hezký vzhled v okně. Snadná instalace. Dlouhý přívodní kabel.

Po 14 dnech svícení (cca 3 hodiny denně) vyhořely již dvě LED diody. Bohužel to dost kazí celkový dojem. Práce s balením a odesláním pro reklamaci mi nestojí za to.

Nejspíš bych risknul druhý nákup. Je možné, že jsem měl jen smůlu a narazil na "vadný" kus.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

přesně podle mých představ, na okně vypadá nádherně