Vánoční světelná dekorace Recenze EMOS DCTC02 vánoční strom 180 LED studená bílá

Recenze EMOS DCTC02 vánoční strom 180 LED studená bílá

Jak velmi jednoduše vytvořit kouzelnou vánoční atmosféru na zahradě, předzahrádce, záhonu, okrasné skalce nebo u příjezdové cesty k vašemu domu? Odpovědí je zapichovací vánoční strom, který svým studeným bílým světlem rozzáří jindy temná zákoutí a přinese do nich nádech sváteční atmosféry. Díky dlouhému napájecímu kabelu o délce 4 m je jeho zapojení do elektrické sítě hračkou. Jistě si vás získá…

kasparj19. prosince 2024

kvalitni,krasne sviti,jednoduchost,skladnost

kvalitni vyrobek

viedunka491. prosince 2024

Líbí se

Už svítí, snadná montáž

Registrovaný uživatel17. ledna 2023

Pěkně to svítí a vypadá to pěkně.

Instalace není tak jednoduchá jak jsem si myslel.

Doporučuji všem kteří jsou na tom pohybově dobře. Ne pro ty kteří mají problém s pohyblivostí a nemohou stát dlouho na nohou. Při pořizování tohoto produktu jsem si myslel že ho vytáhnu z krabice a bude svítit. Ale ne že ho budu muset kompletně sestavovat.

Registrovaný uživatel6. ledna 2023

Super,stromecek splnil ocekavani

Registrovaný uživatel9. prosince 2022

Za mě super, dekorace podle mých představ.

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

Velmi mě překvapilo provedení, rychlé složení a velmi krásně svítí a je vidět pěkně na dálku, časování na vypnutí