OK, svítí

OK, svítí
na fotosenzor
Je to bezva věc na hrob.
proti předchozím verzím je tento výrobek lepší a čidlo světa lépe šetří baterii než konstantní časový spínač
svíčka vypadá hezky
návod-opravdu "zbytečně velká písmena"
v návodu je popsaný třípolohový spínač,což u této svíčky není
Dlouhá výdrž baterie-2x malé mono
Dobré zpracování
Vzhled
Používám již několik let,dříve byly na tužkové baterie (měli menší výdrž) a dnes na menší monočlánky,což je znát na výdrži.
Rozsvícení na senzor. Chtěla jsem rozsvícené světýlko na hrob v nočních hodinách.
Zatím spokojenost.
Kvalitní výrobek do kolumbária
Svítí pouze v noci, kdy je světlo pravdu vidět. Velká úspora energie baterií a prodloužení nutnosti koupit nové. Vzhledově působí naprosto shodně s klasickými svíčkami a nelákají zloděje.
Pokud hrob je v péči více rodin, je nutné ostatní upozornit na tyto svíčky, jinak mají tendenci "nesvítící" svíčky vyhazovat bez kontroly.
Vynikající produkt
Senzor osvětlení
Snadná instalace, český návod, snadné nastaveni
Dobrý svícen ale máte hi moc drahý našel jsem ho za polovic.
Dlouho vydrží
Výhoda svíčky je, že se dá sundat červený obal. Bílá svíčka se stmívacím senzorem je dobrá volba.
Pro venkovní využití bych doporučila ještě vložit do igelitového sáčku, nebo strečové fólie. Kolem vypínačemůže dojít k zatečení vody.
Doporučuji produkt.
Dlouhá výdrž v provozu za každého počasí.
funkce čidla
Svíčka se během dne sama zhasne.
Koupila jsem 4 svíčky, jedna nesvítila. Koupila jsem další 4 a zase jedna nesvítila.
Nechce se mi vracet po jedné svíčce, když zjistím, že jedna ze čtyř nefunguje, kdyby se to stalo jednou, pochopím, ale dvakrát mi přijde, že poruchovost je dost vysoká...
pěkně svítí
Dlouhá výdrž díky 2 batrií typu C.
Jsem se zbožím spokojená doplnilo moje požadavky