Kulatá, keramikaZapékací miska Ramequin od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala.
Zapékací miska Ramequin od výrobce Emile Henry je vyrobena ze speciální burgundské keramiky, která je odolná proti nárazům, poškrábání a teplotním šokům. Odolá teplotám od - 20 °C do 270 °C a můžete ji dát z mrazáku přímo do trouby, aniž by popraskala. Zapékací miska je ideální na Crème brûlée, ale můžete ji použít i na další dezerty jako je např. Soufflé, čokoládový fondán, čokoládová pěna, crumble, panna cotta atd. a je vhodná i na přípravu slaných dobrot. Emile Herny je rodinná firma.
Miska na Creme Brulée je vyrobena ručně podle generacemi ověřených postupů a má krásný francouzský design s netradičním tvarem. Barvy jsou přírodní a jedná se o precizní ruční práci. Miska je vhodná do lednice, mrazáku, mikrovlnné trouby, trouby i do myčky na nádobí.