Vysavač Recenze Electrolux Pure D8 PD82-4MG

Recenze Electrolux Pure D8 PD82-4MG

Vysavač Electrolux Pure D8 PD82-4MG je podlahový sáčkový vysavač, který je ideální pro každodenní úklid domácnosti. Jeho hlavními vlastnostmi jsou nízká hlučnost, vysoký výkon a praktické funkce, které usnadňují vysávání. Tento vysavač je vybaven technologií SmartMode, systémem PureSound a hubicí OneGo Power Clean, které zajišťují účinné a tiché vysávání. Hlučnost vysavače je pouhých 57…

radimbenek12. ledna 2026

Tichý, lehký, skladný, pěkný, účinný.

Registrovaný uživatel7. září 2025

Nízká hlučnost vysavače

Sací výkon je nižší než u vysavače Electrolux UltraOne, který jsme dosud používali .Neosvědčila se nám funkce Smart, efektivnější je měnit nastavení vysavače ručně.

Produkt doporučuji

Registrovaný uživatel19. srpna 2024

Jsem extrémně citlivá na hluk. Hledala jsem nejtišší, avšak velmi účinný vysavač. Vysavač není obří, má rozumné rozměry, nemá zbyteřná kvanta příslušenství, je velmi lehký, velice praktický a takřka neslyšný. Zprvu jsem myslela, že nejde zapnout. Vysává perfektně!

Absolutně skvělý vysavač.

Registrovaný uživatel15. května 2023

Stabilní, poctivě udělaný vysavač. Automatické přepínání výkonu dle povrchu - nechali jsme vše na auto. Kvalitní velká kola, jezdí bez námahy Tichý - na nejmenší výkon v podstatě neslyšitelný.

Na nejmenší výkon je tak tichý, že bych ocenil diodu, že je vysavač v provozu.