Vysavač Recenze Electrolux EUO9GREEN

Recenze Electrolux EUO9GREEN

Sáčkové vysavače UltraOne jsou technicky nejvyspělejší vysavače Electrolux. Jejich špičkový výkon v sobě kombinuje dokonalou účinnost uklízení s nejnižší spotřebou energie třídy A. Typická je pro ně také nejvyšší možná úroveň filtrace prachu, a to díky speciálnímu filtru Allergy Plus. Jsou velmi tiché a nabízejí dokonalou manipulaci i ve velmi malém prostoru.

CoVybrat.cz
Hodnocení: 75 %Odborná recenze
CoVybrat.cz

Vysavač Electrolux EUO9GREEN rozhodně patří mezi vysoce výkonné modely, které si poradí s většinou nečistot. Bohužel s ním ale nejspíš budete trochu zápasit při vysávání koberců. Kvalita zpracování je s ohledem na velké množství těsnění také poněkud sporná. A cena náhradních dílů je bohužel velmi vysoká. Pochvalu si ale zaslouží dlouhá elektrická šňůra, velký objem prachového sáčku a vysoce účinný filtr. Tento model se proto rozhodně hodí i pro častý úklid rozsáhlých prostor.

Více na CoVybrat.cz

dlouhý elektrický kabel

výrazně tichý chod

dostatečný výkon

minimální emise prachu

velký objem prachového sáčku

indikace zanesení filtru

nevhodný pro koberce s vysokým vlasem

nižší kvalita zpracování

nemá turbokartáč

Maty11. listopadu 2021

Design + cena + výkon + recyklovatelnost, ale u vysavače primárně záleží na jiných vlastnostech o kterých se zmíním v záporech.

Tragický systém plastových pojistek a těsněníček na hadici, trubkách a hubicích, které nic nevydrží a není otázka jestli, ale kdy se ulomí nebo "ochechlají". Teleskopická trubka nemá žádnou aretaci, kterou by se zajistila délka vysunutí. Během vysávání se přitlačí a teleskopická trubka se do sebe složí. Když chcete zaparkovat vysavač v poloze nastojato, zůstane hadice s hubicí ve vzduchu a vysavač kdykoli o něj zavadíte přepadává na stranu. Je absolutně nestabilní a parkovací zarážka je samozřejmě také plastová a když se vylomí, tak je konec. Asi se s touto možností počítá, protože tahle nefunkční vychytávka je pro jistotu na obou stranách vysavače. Standartní hubice se sice přisaje k vysávanému podkladu, ale to co má vysát spíše hrne před a za sebou, pokud ji nepřizvednete, atd...................

Velmi varuji před nákupem tohoto vysavače a popravdě nerozumím ostatním kupujícím v ostatních recenzích, jestli náhodou nehodnotili jiný výrobek ? Rozhodl jsem se pro Electrolux kvůli jejich dlouhé tradici ve výrobě vysavačů a předpokladu, že s každým novým typem přichází evoluce, ale přijde mi, že to snad musí být jejich první pokus !!!!!!!!!!!!!!!! Ano, za tu cenu se asi nedají čekat žádné zázraky, ale proč vyrábět takovou "imitaci" vysavače pro ostudu zavedené značce. Nedělejte stejnou chybu jako Já a investujte radši do jakéhokoli dražšího ale neošizeného výrobku. Pro pořádek uvádím, že jsem ho do 14 dnů stačil vrátit a dostal peníze zpět.

Registrovaný uživatel31. prosince 2020

Vysavač je výborný, vysává spolehlivě jak koberce tak tvrdou podlahu. Jsem moc spokojená.

Registrovaný uživatel23. října 2020

S vysavačem jsem 100% spokojená a vyzdvihuji : - dlouhá přívodní šňůra - tichý - a výkonný. Je to zatím nejlepší vysavač, který jsem si za svůj život pořídila !

Jediný malý nedostatek, a to je štěrbinový nástavec, který by mohl být užší.

Denisa25. června 2020

váha okolo 6kg,zde myslím psané 8,3

při luxování koberce se musí program nastavatit na č.2,3 pokud dám na značku koberce saje tak že neutáhnu hubici tím padem se musí otevřít ventil na rukojeti a zvuk se opravdu o hodně zvýší a syčení je nepříjemné i tak je vysávaní namahavé ,,,myslím že sáček na 5l je dost raději mám menší a častější výměnu i když dávám do sáčku vůně po čase zapáchá máme zvířata a tak dost chlupů:-)

nedoporučuji na koberce,na podlahy super velmi tichý

Registrovaný uživatel24. května 2020

Opravdu tichý, opravdu vysává všechny druhy podlah, dobrý design, pohodlné ovládání, hmotnost tak akorát, dobře jezdí, omyvatelný filtr.

Hned první týden se mi odlepil malinký nalepovací kartáček na univerzální hlavici, zatím jsem si nevšimla vlivu na funkci, tak to neřeším.

Doporučuji, fakt skvělej kus. Předchozí jsem měla Rowenta Compacteo Cyclonic, to byla jen pojízdná hučící krabice.

Registrovaný uživatel23. května 2020

hluk, výbava dlouhý, kabel

Registrovaný uživatel13. listopadu 2019

opravdu vysává

měli jsme již jeho předchůdce a super