Vysavač Recenze Electrolux ESPC71DB

Recenze Electrolux ESPC71DB

Tento bezsáčkový stroj je vybaven motorem o příkonu 650W - proto je zařazen ve třídě A. Díky omyvatelnému HEPA filtru třídy 12 má emise výstupního vzduchu ve třídě A, což znamená, že můžete bez problémů vysávat i v přítomnosti alergiků. Vysávání na tvrdých podlahách je kvalitní - tedy ve třídě B, koberce vysaje také dobře - ve třídě C. Pokud si tento vysavač dovybavíte rotačním turbokartáčem,…

kovacs.laszlo19. září 2025

Velmi šikovná konstrukce vysavače. Je lehoučký, technologie bez sáčku a s omyvatelnými filtry je to nejlepší, co jsem zatím potkal. Bohatě mi to vynahradí nutnost poměrně často vysypávat nádobku na prach. Je to nesrovnatelně pohodlnější, než kupovat a vyhazovat sáčky..

Teleskopická trubka/tyč je tenounká, plastové koleno nad ní také. Pří vysávání koberce se prohýbají, jako kdybych držel v rukou nějakou lepší, odolnější hračku.

Koupi vůbec nelituju, rozhodně doporučuju.

maga114. ledna 2025

Zatím použity jeden den , spokojenost sací výkonnosti, výhody vysátí čalounění..... Lepší dostupnost do filtru -nádoba než co jsem měla v minulosti vysavač ...Jelikož jsem alergik na roztoče za mě super, uvidím do dalších dní jak bude sloužit....

Registrovaný uživatel6. prosince 2024

Velice tichý a výkonný vysavač.

jana.zdenek.nemec14. listopadu 2024

Zatím vše v pořádku ale mám ho krátkou dobu

Krátký nástavec mezi radiátory.

vikyzabka17. února 2024

Tichý, velký obsah na nečistoty, dobře se s ním vysává, silný výkon. používám jen na podlahu. Koberce nemám. Vysávám denně, mám v domě kočky a velkého psa.

Registrovaný uživatel5. května 2023

Lehký, dobře jezdí, oproti jiným, dobře se čistí, jednoduché otevření nádoby, a výkon má šílený.

díky tomu max výkonu zvedá ze země úplně vše, lino, i větší koberce, což není vůbec příjemné. špatně se jezdí s hubicí, úklid je celkem o nervy, pořád něco spravujete, zastavujete a vytahujete z hubice.

S trochou námahy vysává kvalitně..-)

Registrovaný uživatel12. dubna 2022

Velký sací výkon, lehký na manipulaci.

Registrovaný uživatel28. června 2021

Zatím bez chyby, dobrý sací výkon

Registrovaný uživatel16. února 2021

Chtěli jsme bezsáčkový vysavač.