Krbový ventilátor Recenze EKOVENT Standart 5

Recenze EKOVENT Standart 5

EKOVENT Standart 5 představuje magnetický krbový ventilátor určený pro umístění na kouřovod. Je vhodný pro rozsah teplot v rozmezí od 50 do 340 °C. Krbový ventilátor vymění až 450 m3/h vzduchu.

josefvanek20. listopadu 2024

super výrobek, doporučuji

Registrovaný uživatel15. dubna 2023

Neskoro zapína

jiri tichy24. února 2023

Výrobek splnil moje očekávání. Je třeba vychytat polohu ventilátoru na kouřovodu, aby byli splněny podmínky provozu. Opravdu je cítit proudění vzduchu po místnosti ( potvrzeno osvěžovačem vzduchu s přísadou ozonu ) Dávám za 1- bodů

Jediné co jsem vypozoroval, a to s proti-kontrolou vícero teploměrů, spínání od spoda není 50 stupňů ale až cca 70stupňů A horní hranice se nedaří zjistit protože jí nelze dosáhnout. ( krbová kamna )

Určitě SPOKOJENOST v provozu každý den. J.T. Škvorec

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

rychle dodání a gunguje skvělé

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

zaujalo mne kvalitní zpracování což se potvrdilo, velmi tichý nerušící chod a funkční, v místnosti pocitově stoupla teplota za potřeby menšího topení. Používáno denně

Registrovaný uživatel20. prosince 2022

Po zatopeni se toci behem 5ti minut. Zkousel jsem 3ruzne vetraky a tento mi prijde jako nejvhodnejsi

Necekejte z toho uragan, ale teply vzduch rozhoni