Recenze Einhell Expert Plus GE-CM 43 LI M Kit 3413130 2x 4 Ah

Aku sekačka GE-CM 43 Li je vysoce kvalitní, spolehlivý a extrémně výkonný pomocník, který se postará o údržbu velkých travnatých ploch bez závislosti na napájení z elektrické sítě. Díky novému inovativnímu systému baterií od Einhellu je tato sekačka vybavena silnými 18 V bateriemi o kapacitě 4 Ah pro dlouhou dobu provozu. Sekačka umožňuje jednoduchou individuální úpravu výšky sečení v šesti…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Sekačka Einhell Expert Plus GE-CM 43 LI M Kit je hodnocena jako výkonná a lehká, vhodná pro sekání větších ploch. Uživatelé oceňují rychlé dobíjení baterií a široký záběr, ale zmiňují i hlučnější provoz a obtíže při čištění. Pro běžné použití je spolehlivá, avšak po delším používání se může objevit závada na motoru.

• Lehká konstrukce pro snadnou manipulaci
  • Dobrá ovladatelnost
  • Výkonný motor zvládá i větší plochy
  • Rychlé dobíjení baterií
  • Široký záběr sekání
  • Hlučnější provoz
  • Obtížné čištění prostoru nože od zbytků trávy
  • Kompaktní madlo pruží při vedení
  • Náročné skládání sběrného koše

mirek trnka13. října 2025

Vystřídal jsem za ta léta již několik el. síťových sekaček, ale s touto aku od Einhell jsem byl již asi pět let spokojen. Nyní došlo k závadě.

Po pětiletém používání se mi při sekání zablokoval motor a bylo po sekání. Po rozebrání sekačky, což není žádný problém jsem zjistil, že se na rotoru motoru uvolnil jeden z magnetů a praskl a motor zablokoval. Po jeho odstranění sekačka seká dál akorát se mi zdá, že je hlučnější.

Zřejmě asi cena motoru bude jako nová sekačka a byl by problém ho sehnat, tak budu sekačku používat dokud bude i bez jednoho magnetu funkční. Pak bych si koupil zase tu samou neboť jsem s ní jinak spokojen a mám od firmy Einhell již deset pomocníků a osm akumulátorů.

Registrovaný uživatel25. září 2022

lehká sekačka vhodná i pro ženu, není třeba hlídat prodlužovací šňůru, posekáno asi 700 m2. Použity dvě sady aku o kapacitě 4 Ah. Nebyla sekána příliš vysoká tráva Nastavitelné madlo na výšku postavy

náročné skládání sběrného koše, je dodán ve třech dílech a plastové západky se těžko spojují. členitější prostor na čištění od trávy

zatím jen jedno sekání, celkem spokojenost, sbírá trávu i při pohybu k sobě lehká, obratná

Registrovaný uživatel22. května 2022

Dvě baterie, šířka záběru, mulčování.

Zatím spokojenost. Vyzkoušeno jednou.

Registrovaný uživatel23. července 2021

Je velmi výkonná

Jsem rád za nákup

Registrovaný uživatel22. července 2021

Lehká, dobrá ovladatelnost.

Nepřílíž kompaktní madlo. Při vedení sekačky pruží, ale není to závada, která by negativně ovlivnila hodnocení.

Registrovaný uživatel24. června 2021

Lehká, vykoná sekačka, splnila mé očekávání.

Registrovaný uživatel18. června 2021

Pohodlí, cena a super výkon. Maká dvojnásobné rychlo, ta šňůra je znát.

Trochu hlučný, ale na motorovou nemá.

Registrovaný uživatel14. září 2017

Lehká, poměrně tichá, odpovídá popiskům která píšou o ní na internetu, baterie se rychle dobíjí. Jsem zpokojen. Zahradu mám cca 500m.

Zatím žádné, jen by mohli výrobci dělat hladší sťeny v prostoru nože pro snadnější čištění od zbytků trávy. Ale to tak nějak ma zda se každá značka.