seká dobře
baterie málo vydrží

seká dobře
baterie málo vydrží
malý rozměr, výkonný, občas vezme i vysoké stéblo
Výkonná - motor zabere, když seká tužší plevel. Není nutno zpomalovat krok, nebo přejíždet místo vícekrát.
Hluk je značný, ale ne nepříjemný - jsou slyšet jen hluboké frekvence rotujícího nože
Široká kolečka
Kapacita baterie odpovídá očekávání do 300m2 - to je podle mě na úplné vybití akumulátoru
Čištění chvíli zabere - nechápu k čemu je nad motorem větrací drážka, když se hned po pár minutách sekání zanese.
Plastové šasi je měkší než by mohlo být.
Madllo by vzhledem k vyšší váze sekačky mohlo být tužší.
Neseče rohy - ale to nedělá žádná sekačka.- na rohy je nejlepší srp :-)
Nepochopitelně vysoká cena oproti dobré kabelové sekačce.
Sekám 150 m2 trávníku s terénními překažkami jako 15% svah nebo houpačka. Sekání mi trvá asi 3/4 hodiny. Kapacita baterie za tu dobu klesne asi na polovinu. Dobijení pak trvá asi půl hodiny. Trávník sekám cca jednou týdně, takže je to 5 až 10 cm nové trávy. Zatím jsem pouze mulčoval, ale sběrací koš mi přijde dostatečně rozměrný. I přes vyšší hmotnost lze se sekačkou dostatečně obratně manipulovat. Minule se mi podařilo seknout do velkého ocelového kolíku - sekací nůž jsem povolil a znova utáhl, ale i přesto ted sekačka vydává míně chrčivý zvuk.
S předchozí menší sekačkou jsem nikdy problém neměl - takže si dávejte pozor co zrovna sečete :-) Předchozí sekačka byla kabelové, takže hlavní výhoda je jasná - nemusím teď pořád dávat pozor na kabel a můžu tím pádem držet sekačku oběma rukama. A samozřejmě nemusím pořád motat kabel :-)
Se sekačkou se dobře pracuje.
Malá výdrž baterie.