Recenze EGO LM1903E-SP 1x 5 Ah

Výkonný bezuhlíkový elektromotor je velmi účinný a zároveň mimořádně tichý. Podvozek sekačky je vylisován z vysoce odolného a houževnatého polypropylenového plastu, tudíž je velmi odolný vůči povětrnostním vlivům a mechanickému poškození. Na jedno nabití vám baterie 5,0 Ah za optimálních podmínek poskytne využitelnou energii na posekání travnaté plochy o velikosti až 800 m2. Automatická…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 14 recenzí pomocí Seznam AI

Sekačka EGO LM1903E-SP je podle recenzí výkonná, snadno ovladatelná a tichá, s výhodou skladnosti a bezpečnosti. Výdrž baterie však nedosahuje deklarovaného výkonu na větší plochy a někteří uživatelé zmiňují vyšší cenu. Pro menší až střední zahrady je vhodná, ale pro větší plochy je třeba zvážit reálnou výdrž.

• Výkonná a silná při sekání
  • Snadná obsluha a manipulace
  • Tichý chod
  • Dobře se čistí a plní koš
  • Skladná a lehká konstrukce
  • Bezpečnost bez nutnosti kabelu
  • Vyšší cena
  • Výdrž baterie nedosahuje deklarovaného výkonu na větší plochy
  • Nepřesný návod k zprovoznění
  • Při použití válce sekačka neskáče
  • Nedosahuje výkonu uvedeného v reklamě

Slabý10. července 2026

Relativně tichá sekačka, nečichám výfukové plyny z motoru a seče velmi dobře, téměř nenechává jednotlivá stébla polehlé trávy nebo plevelů. Ovládání je snadné. Výhodou je i možnost uložení sekačky ve svislé poloze, takže abírá minimum místa.

Menším záporem je to, že nedosahuje výkon, který byl uveden v reklamě, 800 m2 asi nedokáže poséct nebo jen tehdy, když bude sečení nastaveno na vysoko, terén bude v rovině a bez nerovností, bude se séct za optimálních podmínek.

Zatím jsem spokojen, až na výkon baterie, který úplně nedosahuje slíbených parametrů

minkovicak4. května 2026

Výkon ticho

bohumil.kapoun3. května 2026

Zatím byla sekačka použita od dodání pouze jedenkrát. Musím se s ní pořádně seznámit a potom mohu dát objektivní názor. První dojem je perfektní.

Prostě pohoda

pavelsicha19. dubna 2026

sekačka perfektni a kvalitni

kozak.rudolf26. října 2025

Sekačka splnila očekávání . Kvalita zpracování, manipulace a ovládání je pěkně shrnuto v dTestu .

Dobrý kup. Jsem spokojen.

Ton Nick16. října 2025

Skvělé ovládaní. Výborné provedení.

Láska na první pohled. Po benzínových sekačkách (Al-Ko, Stiga) jsem objevil nový svět.

Zdeněk Zmatlík12. července 2025

- rychlonabíječka s chlazením, Udávané časy nabijení odpovídají. - acu 56V / 5 Ah - bezpečnost , není nutný kabel - jednoducé skládání rukověti - nelepí se ani vlhká tráva, dobře se čistí - plnění koše a ukazatel naplnění - plynulá regulace rychlosti pojezu a možnost pojezdu bez zapnutí sekání

- vyšší cena - máme pozemek 800 m, zatravněná plocha 400 m. Po prvním sekání hodně nízké trávy zbylo v acu 15-20%. Údaj do 800 m2 je podle mého stejně nesmyslný jako dojezd elektromobilu dle VLTP

Je mi 73 roků. Prošlo mi rukama hodně sekaček několik jsem jich i vyrobil. Kladně hodnotím dvě benz. Hondy s ručním i el. startováním. Plast bezkonkurenční, Vyšší cena. Tahle ale nesmrdí !!! Využili jsme akce 2+1 pro acu 2,5 Ah za 1Kč při zakoupení dvou strojů. Rezerva jednoho acu než se první nabije nám připadala super. Zatím mohu doporučit

kesner318. června 2025

Celkově dobrá sekačka

d.solnickova15. června 2025

Sekačka je tichá, dobře seká a líbí se mi že ji s přehledem zvládne žena protože je lehká a hlavně skladná.

roman.hornak21. října 2024

lehká, výdrž

Registrovaný uživatel29. srpna 2024

Silná, skladná, poměrně na velikost lehká,rychle se nabíjí, vynikající produkt!!

Nepřesný návod, některé úkony, které je nutno provést pro její zprovoznění,, vynechány ( nelze spustit při snížení rukojeti!!

Po spuštění do provozu... nejlepší sekačka co kdy jsme měli!!!!!!!

Registrovaný uživatel27. srpna 2024

aku baterie, pojezd, uživatelsky přívětivý výrobek

zatím o ničem nevím, máme krátce

martinlipovcan19. června 2024

Profi stroj .

Při použití válce by bylo skvělé i zatížit přední část sekačky , tak aby sekačka neskákala při použití pohonu.

Registrovaný uživatel31. května 2022

Sekačka je pěkná a výkonná. Snadná obsluha. Máme i křovinořez EGO. Velká spokojenost

Jsme moc spokojeni. Doufám, že nám bude dlouho sloužit