Velká výdrž a rychlé nabití

Velká výdrž a rychlé nabití
Váhal jsem mezi benzínovou elektrocentrálou a bateriovou stanicí, nakonec jsem se rozhodl začít stanicí, na benzín možná dojde později.
Kompaktní rozměry, přiměřená váha a slušný výkon, zatím jen spokojenost. Přikoupena přídavná baterie a solární panely 160W (taktéž Ecoflow), překvapilo mě, že z panelů bez nějakého přesného nastavování úhlu vůči slunci teče kolem 110W, baterie se bez problémů dobila.
Na nějaké velké zatížení ještě nevyzkoušeno. Jednou přes noc starší lednička, má mít odběr kolem 140W, ráno zjištěno, že se v noci stanice vypla, možná v tom byl nějaký vyšší náběhový proud starší ledničky. Zapnut režim eco boost (či jak se to jmenuje), pak už bez problémů. Některé spotřebiče mě překvapily malým odběrem, třeba letitý digitální klavír, na proud ze stanice by se mohlo hrát několik desítek hodin.
Celková spokojenost a dobrý pocit, že máte něco pro případ výpadku proudu. Navíc panely pomohou pokud by výpadek byl vážnější. Bude-li svítit slunce a požadavky na odběr budou skromnější, umím si představit, že lze nějaký čas přežít...
mírný problém s firmware, nejprve nekomunikoval s přídavnou baterií, ovšem rychle vyřešeno se servismeny ze Stablecam, do druhého dne uvolněna nová verze firmware a nyní vše funguje jak má, oceňuji rychlou reakci výrobce
všechny vstupy a výstupy jsou chráněné proti zkratu a přepětí
snadno přenosné - vyvážené těžiště
pokud neběží ventilátor, stanice nevydává absolutně žádný hluk
přehledný a vychytaný display se všemi potřebnými údaji o spotřebiči
při provozu vydává mírné magnetické pole se zářením malého významu, což je dáno fyzikálními vlastnostmi. Pokud jste od stanice dál než 1 metr, nic nehrozí. Limitní vzdálenost je uvedena 20 cm
Vynikající na nouzovou zálohu při výpadku proudu nebo v místech, kde není proud žádný a stanici můžete dobíjet přes solární panel, a to i třetích výrobců. Musí však splňovat hodnotové parametry. samostatně lze připojit panel o výkonu max. 200 W, proudu max. 10 A a napětí 10-25 Voltů. Přednabít ji lze i z klasické sítě. Při stání je idální kapacita kolem 85% , při transportu je nutno stanici částečně vybít a ponechat ji max. 30% kapacity. 50W televize na to nahraje cca 10 - 12 hodin.