Recenze EcoFlow Delta 3 EFDELTA3-EU 1024 Wh

Přenosná napájecí stanice EcoFlow DELTA 3 je výkonné a všestranné zařízení vhodné pro domácí i venkovní použití. Díky kapacitě 1024 Wh a maximálnímu výkonu 2200 W nabízí spolehlivý zdroj energie pro širokou škálu spotřebičů. Stanici lze nabíjet několika způsoby, což zajišťuje flexibilitu v různých situacích. Při připojení k elektrické síti se nabije za přibližně 56 minut.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

EcoFlow Delta 3 je spolehlivá a univerzální nabíjecí stanice s rychlým nabíjením a tichým provozem. Uživatelé oceňují její výkon a přenosnost, ale někteří zmiňují problémy s kompatibilitou zástrček a absenci přípojovacích kabelů v balení.

• Spolehlivost v provozu
  • Rychlé nabíjení přes 220V
  • Univerzální použití
  • Přenosnost a lehkost vzhledem k výkonu
  • Tichý provoz
  • Problémy s kompatibilitou zástrček do 220V zásuvek
  • Chybí přípojovací kabely v balení

P.gaube9. července 2026

bez přípojovacích kabelů

olehhorych3. května 2026

Splňuje očekávání

Ondřej Nezval17. března 2026

Na svůj výkon stále relativně lehká a přenosná powerbanka. Používám na chatě jako zálohu ostrovní fotovoltaiky a pro provoz náročnějších zařízení. Když se mi nechce startovat centrálu zapnu Ecoflow a utáhne v pohodě přímočarou pilu nebo mafl. Rychlovarná konvice taky naprosto ok. Navíc oproti River 2 max je neskutečně tichá!

milan.plotek28. ledna 2026

S deltou 3 jsem velice spokojený . Funguje perfektně a cena o proti jiným prodejcům je skvělá. Už jsem dokoupil i VOVER SOLLÁRY 200W. Děkuji

dlabkovic6. prosince 2025

Spolehlivost, universálnost, no prostě zatím perfektní přístroj. doporučuji do každé domácnosti.

vapenna3. července 2025

Je to skvělá věc , rychle se nabije přes 220V, na cestování ideální

Dvě 220 zásuvky jsou trochu špatné , nejde zasunout nadoraz zástrčka po 14 dni používání

danielcutrimk1. července 2025

Jsem velmi spokojený