Nabíjecí stanice Recenze EcoFlow DELTA 2 1ECO1330 1024 Wh

Recenze EcoFlow DELTA 2 1ECO1330 1024 Wh

EcoFlow DELTA 2 je lehká a přenosná bateriová stanice, která nabízí výkon 1800 W a kapacitu 1 kWh. Potřebnou energii tak budete mít po ruce na cestách nebo například doma během výpadku dodávky elektrického proudu. Spolupracuje také se solárními panely pro snadné doplnění energie v místech bez přístupu k elektrické zásuvce. K dispozici máte také šikovnou mobilní aplikaci pro podrobnou správu…

Registrovaný uživatel30. listopadu 2024

variabilita a kompaktnost, rychlost nabíjení, kapacita tak akorát a pokud stačit nebude dá se jednoduše rozšířit

Registrovaný uživatel15. září 2024

Kvalitní stanice ecoflow delta 2

Při odběru nebo napájení ze sítě nad 500W vyšší hluk ventilátorů. Jinak do této hodnoty ventilátor není skoro slyšet.

Celkově vzato, kvalitní výrobek za rozumnou cenu.

alexanderstin119. února 2024

Prvé skúsenosti sú dobré

Nabíjanie FV-ou by malo splniť moje očakávania

pilarcikova.jana22. ledna 2024

Kupovali sme si ho na víkendovú chatu,naša predstava bola svetlo,televízor,anténa,dobyjanie batérií na náradie,dobyjanie dvoch mobilov naraz,rádio a aj bezpečnost počas prevadzky.Toto naraz zapnuté nemá problém.Ticha prevádzka,Delta 2 sa stará sama o seba,priebežne vas informuje o stave ak sa vyskytne problém s mínusovími teplotami.Namontovali sme ho len pred pár mesiacmi a môžeme zatiaľ povedať,že ani cez zimu aj zamračením počasím na monokryštalicky solarny 420 w panel nemá problém dobýjať batériu.Pri plnom slnku zimnom veľmi rýchlo dobýja.Pod mrakom to trochu trvá samozrejme.Skušali sme dobyjanie aj priamo zo siete do 1 hodiny na 100%.Zatiaľ nám to postačuje,uvidíme letnú prevadzku až za pár mesiacov,ale tiež si myslíme,že nebude problém.Tešime sa keď ho plno budeme môcť využiť aj mimo chaty-flexibilita.A ak by nám to časom nestačilo prikúpime prídavnú bateriu.

Zatiaľ žiadne,možno časom

Vrelo odporúčame.

Registrovaný uživatel16. října 2023

Na 100% pracoval pár dní .....

Čakám na vybavenie reklamácie hoci som si ju uplatnil do 30dni od kúpi

Veľká nespokojnosť

Registrovaný uživatel7. července 2023

Zařízení splnilo veškerá očekávání - dlouhá výdrž, rychlost dobíjení a mobilita zařízení.

Není téměř nic, co bych vytknul. Akorát jsem ho před nedávnem kupoval za 28tis. a teď už je běžně k sehnání za 23tis.Kč (ale to tak už bývá).

Uno 11. února 2023

Garantovaných 3000 cyklů pro udržení 80% kapacity při registraci 5 let záruka HW skvělá věc Lze redukovat výkon nabíjení, % kolik se nechá vybít i nabít, kolik A má brát z CL.

Někdy až moc hlučná a zbytečně - při výkonném nabíjení větrák jede naplno bez ohledu na teplotu (asi pro jistotu). Nikde v recenzi vám nenapíšou, že bez mobilu a aplikace je funkcionalita dost omezená (parametry nabíjení nejdou nijak nastavit). Aplikace je jaksi "čínská" - bez povolení polohy se nespáruje, bez registrace to ani nespustíte - přitom vše funguje přes BT a nic z toho není třeba. Výrobce sbírá osobní data jak ho napadne, jak s nimi pak nakládá je otázka. Tento způsob se mi nelíbí Koupil jsem i přepravní obal, ale čekal bych u něho nějaký popruh na přenos, spíš je to ale proti poškrábání a mírnému dešti venku.

Koupil bych si ji znovu, ale výrobce by měl zapracovat na aplikaci. Ta dojem dost kazí. Pokud máte nějaké specifické požadavky, projděte si manuál. Indukční plotýnka 2000w jela bez problému naplno a uvařila menší hrnec vody bez zaváhání. Může fungovat jako UPS, udávaný je 30ms výpadek, zkoušel jsem menší server a "výpadek" ustál. USB nabíjejí pěkně a konzumují minimum navíc. Všechny parametry uváděné a propagaci, které jsem měl možnost vyzkoušet platí.