Vysavač Recenze ECG VT 4220 3 in 1

Recenze ECG VT 4220 3 in 1

Ruční a tyčový vysavač 3 v 1 vhodný pro všechny druhy koberců, podlah a povrchů. ECG VT 4220 kromě vysávání zvládne hravě i vytírání, v balení naleznete 3 podušky k tomu určené. Spirálový rotační kartáč a HEPA filtr H12 spolehlivě zachytí všechny nečistoty. Na jedno nabití můžete uklízet nerušeně po celých 40 minut.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2024

Podsvícení Ruční vysavač

Velice hlučný Vytírání hrůza Nádobka prosakuje Větší drobky nebere Docela těžký Nabíjení dlouhé Výdrž krátká Po necelém měsíci užívání se často stávalo že přestal vysávat přestože baterie byla plně nabitá, na reklamaci byl dán ihned a nyní mám opět ten samý problém, týden nefunguje a pak zase ano (baterie nabitá) bohužel už je po záruce takže další reklamace nepřichází v úvahu, lepší koupit si klasický vysavač.

Za tu cenu bych čekala lepší kvalitu a výkon

Registrovaný uživatel9. února 2023

Jednoduchá obsluha , nízká hmotnost , dobré vysávání .

Manipulace s nabíječkou není zrovna komfortní.

za dobrou cenu dobrá kvalita

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Téměř denně

stírání nefunguje dle očekávání, ale kvůli tomu jsem to nekupoval

Registrovaný uživatel21. listopadu 2022

Celková spokojenost, máme ve svém okruhu již čtyři a všechny fungují bez problémů.

Registrovaný uživatel26. dubna 2022

Flexibilita, snadné použití, nabíjení

Mopování by mohlo fungovat lépe

Registrovaný uživatel19. dubna 2022

jednoduchá obsluha, skladovatelnost, funkčnost

výkonem nenahradí klasické vysavače

na rychlé vysávání, velmi dobrá manipulace, AKU - dobrá výdrž a bez omezení přívodní šnůry

Registrovaný uživatel21. března 2022

Lehký, kompaktní. Snadné ovládání i údržba.

Jsme spokojeni všichni,nízká hlučnost,hodí se jak na občasné poklízení tak na pořádný úklid.

Registrovaný uživatel12. března 2022

lehký,šikovný

Registrovaný uživatel1. března 2022

Zboží jsem obdržela dnes a tak ho ještě ještě nemám vyzkoušený. Vybrala jsem si produkt pro jeho větší využitelnost. Výrobek budu určitě používat denně.

Registrovaný uživatel1. března 2022

Jsem spokojená, dobrá cena. Používám každý den.

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

cena podsvícení jednoduché čištění výdrž při slabším výkonu možnost výměny baterie vyjmutelný kartáč mop

slabší na koberce.

Koupila jsem již před půl rokem, spokojenost, hůř se shání náhradní baterie, koupila jsem ho teď znovu mamince jako dárek. Doporučuji.

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Nevydrží dlouho vysávat

Registrovaný uživatel1. ledna 2022

výhodná cena využití na vysávání i vytírání

vysavač používáme denně a zatím bez závad

Registrovaný uživatel31. prosince 2021

Výborný výrobek

Registrovaný uživatel13. prosince 2021

Škikovný, výkonný,rychlí a stále poruce.Každý den.

Registrovaný uživatel5. prosince 2021

Výborně vysává, ještě se dá s ním vytirat

Při vytirani je dost tězky

Registrovaný uživatel5. prosince 2021

Vhodná velikost, rozumná cenová relace. Výborná funkčnost, universální použití. Používám 1x týdně.

Mohu jen doporučit tento výrobek.

Registrovaný uživatel5. prosince 2021

Jde o vánoční dárek, jen vyzkoušen vysavač, zatím OK. Jednoduché vyjmutí ručního vysavače i manipulace.výměny náhradní podušky na vytírání podlahy a připojení mopu.

Připojení k nabíjení ve spodní části vysavače. Funkci mopu a mokré vysávání v návodu není zda do nádoby můžrme dát vodu spolu s čisticím přípravkem nebo saponátem na podlahy. Na netu hůře dhledatelný náhradní, omyvatelný filtr HEPA H12 a náhradní Li-Ion baterie s kapacitou 2 200 mAh a napětím 22,2 V, náhradní speciální baterie je určena pouze pro tento akumulátorový vysavač značky ECG, typ VT 4220 zda bude po letech používání, ještě sehnání.

Krátká doba na celkové hodnocení, vysávání a manipulace OK není vyzkoušen " mop ", jednoduchá obsluha, doporučuji.

Registrovaný uživatel20. října 2021

S produktem jsem spokojen ,ale výhrady mám k technické úrovni návodu pro uživatele. Je nejen dost stručný, ale hlavně má nečitelné šedobílé fotografie.

Ano, hodnotím produkt jako dobrý až velmi dobrý, je lehký k ovládání, finančně dostupný.

Registrovaný uživatel13. října 2021

Tento produkt je rychlý k vysávání a vytírání a vyniká že je hned k použití

Zatím nemám žádné nedostatky

používám ho podle potřeby