Recenze e-cloth Sada hadříků do sprchy 2ks

Recenze e-cloth Sada hadříků do sprchy 2ks

Tato sada obsahuje dva hadříky na čištění sprchy. Hadřík do sprchy s přísavným háčkem 1ks a leštící hadřík na sklo a hladké povrchy 1ks. Hadřík do sprchy skvělý pro odstranění vodních skvrn, mýdlové pěny a špíny ze stěn sprchy a dlažby. Pravidelné používání hadříku pro sprchy zabrání usazování vodního kamene.

Registrovaný uživatel20. února 2023

Oba hadříky fungují perfektně, sprchový kout vypadá nesrovnatelně líp

Registrovaný uživatel6. února 2022

- Vhodné pro všechny s ekologickou a minimalistickou domácností - Opravdu to funguje - Vše je nádherně naleštěné a čisté

- Cena. Cena je sice vysoká ovšem za ten výsledek to stojí. Zároveň na běžné znečištění není třeba žádný jiný prostředek.

Nevěřila jsem, že by to mohlo fungovat. Po vyzkoušení jsem ale nadšená. Ač to jsou hadříky pouze na úklid sprchy zvládnete s nimi uklidit celou koupelnu a ne jen tu. Úklid je s nimi velmi jednoduchý, ekologický a hlavně opravdu fungují! Umyjí vše co v koupelně najdete od sprchy přes umyvadlo až po zrcadlo. Vše vypadá jako nové díky leštícímu hadříku. Dokonce mi hadřík zvládl bez problémů umýt bílý stůl od make-up který s jinými hadry umýt nešel. Po vyzkoušení této sady jsem si musela dokoupit jejich sadu pro celou domácnost a jsem z ní nadšená. Je to sice investice ale rozhodně se vyplatí.

Registrovaný uživatel10. června 2021

Jsou úžasné.

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

opravdu skvěle vyleští. Doporučuji.

Registrovaný uživatel22. srpna 2020

Je to super.

Vyzkoušela jsem,mnoho produktu,ale hadříky do sprchy jsou super. Vodní kámen nemá šanci.

annasandner15. července 2020

vyleští sklo při každodenním sprchováním lépe než stěrka nemusí se řešit velikost skel či záhyby lze čistit i s přípravkem

dlouho schne

Registrovaný uživatel18. listopadu 2019

- uklízení bez chemie - háček s přísavkou v balení - dlouho vydrží

Hadříky používám, mám je ve sprchovém koutě, kde visí díky háčku s přísavkou, co byl v balení s nimi. Fungují skvěle oba dva. Velmi mne nadchnul úklid s těmito "chytrými" utěrkami všeho druhu, kterým stačí pouze namočit či navlhčit. Není co vytknout, pracují jak mají, ať se jedná o sklo, nerez či jiné hladké povrchy.