Vysavač Recenze Dyson V11 Absolute

Recenze Dyson V11 Absolute

V11 Absolute je tyčový vysavač 2v1 od výrobce Dyson, který se vyznačuje vysokým výkonem, bezdrátovým provozem a dlouhou dobou provozu na jedno nabití. Tento vysavač je vhodný pro uživatele, kteří hledají praktické a pohodlné řešení pro úklid domácnosti. Nabízí až 60 minut provozu na jedno nabití. Doba nabíjení činí 4,5 hodiny a má k dispozici nabíjecí stanici pro pohodlné uložení a nabíjení.

Registrovaný uživatel15. září 2024

Osvedcena značka..

Registrovaný uživatel6. listopadu 2023

Pozor na verzi. Nove uvedena na trh jiz ma moznost vymeny baterky na jedno zmacknuti tlacitka, zatimco stara je na sroubek.

Registrovaný uživatel16. června 2023

výborná sací síla, spousta hlavic, tichý, skladný

je trošku těžší, ale když miluješ, tak není co řešit

Dlouho jsem se rozmýšlela, kvůli ceně, kdo to má stejně tak neváhejte!!!! Stojí to za to. Mám doma centrální vysavač, ale tohle je taková pohodička.

Registrovaný uživatel8. září 2021

Je to super

Registrovaný uživatel8. září 2021

Tento vysavač jsme si vybrali proto, že jsme o něm četli dobré reference. A byly pravdivé! Vysavač je vynikající. Výborně vysává, snadno se složí a rozloží. Máme ho pověšený v držáku na zdi, takže je stále při ruce, což je velmi pohodlné.

Velmi doporučuji !!!

Registrovaný uživatel26. srpna 2021

praktický, výkonný

vzhled nic moc

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

Vysoký sací výkon, lze jej použít kdekoliv kde není el.zásuvka

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Absolutní spokojenost ,vynikající sání ,není moc hlučný, dobrá výdrž baterie můžu jen doporučit.

Registrovaný uživatel11. března 2021

nejvíce ocenuji zpusob vyprázdnění prachového zásobníku.

z vyžším věkem mi vadí pruvany a při vysávání fouká přimo na vás.

Registrovaný uživatel2. března 2021

-silná sací síla, de fakto jsem jen jednou ze zvědavoti použila Boost, téměř vždy luxuji na Eco a i koberce jsou čistější než kdy dříve a to mám dlouhosrdté kočky -poměrně dost nástavců - oceníte nejen nástavec na elektroniku, ale i nástavec na čalounění a pokud si dokoupíte i hadici a nástavec na matrace, bude úklid hrou -dlouhá výdrž, ještě se mi nestlo, že by byla baterka vybitá a to luxuji i prach v 3+1 bytě a že mám co vysávat -výborná manipulace -super vyprazdňování a čištění sběrné nádoby -velká sběrná nádoba -nastavce jdou lehce nasazovat i měnit

-vysoká cena -za 18 tisíc bych viděla více nástavců, dokupovali jsme nástavec na matrace, hadici a kloub, který je potřebný, pokud chcete luxovat pod nábytkem, takže další 3 tisice, ale s nimi je práce o dost lehčí, teď už se dostanu prakticky všude -je poněkud těžší pro ženské ruce -sběrná nádoba je široká, takže pokud nedokoupíte hadici, nedostanete se do uzších míst jako jsou police

pokud obětujete ještě něco málo peněz na dokoupení dalších nástavců, tak budete maximálně spokojeni a luxování vás začne bavit stejně jako mne :)

Registrovaný uživatel11. listopadu 2020

perfektní,lehký,vždy poruce

Registrovaný uživatel19. dubna 2020

Kvalita

nestojí samostatně

Registrovaný uživatel2. dubna 2020

Vynikající vysavač. Už vůbec nelituju vysoké ceny protože kvalitní produkty hold něco stojí, to je prostě tak. Vysává vše co má perfektně, baterie vydrží na dvě patra rodinného domu v pohodě i s vysokým výkonem na jednu místnost s kobercem. Spousta užitečných nástavců, perfektní je jemný kartáček na prach v knihovně. Funguje! S rotačním kloubem jednoho z nástavců se dá dostat i pod postel - paráda. Velmi pěkně reaguje na pohyb, zatáčí tam kam má. Prostě skvělý vysavač. Snad i ta baterie vydrží pár let - to je samozřejmě otázka. Značku Dyson jsem si vybrala na doporučení D-testu, ale nakonec jsem zvolila jiný typ (vyšší řadu) od tohoto výrobce. Vyšší řady u těchto produktů znamenají především vyšší výdrž baterie.

Vynikající tyčák ! Nejlepší na trhu.

Registrovaný uživatel23. září 2019

Vysavač se slušným výkonem a výdrží baterie, na střední výkon cca. 40 min (úplně dostačující).

Vydržel vysávat cca. třiapůl měsíce a maže do servisu.

Nikdy bych si znova takový vysavač nekoupil, když vydržel fungovat tak krátkou dobu. Akorát s tím má člověk starosti.