Elektrický aroma difuzér Recenze Domo DO9215AV 200 ml

Recenze Domo DO9215AV 200 ml

Stabilní podstavec v imitaci dřeva doplněn elegantním keramickým krytem v černé barvě a efektním barevným podsvícením. Barevné podsvícení můžete volit ze 7 různých barev, nebo jej úplně vypnout. Do nádobky aroma difuzéru lze nalít až 200 ml vody s esenciálními oleji. Odpařování vody probíhá ultrazvukovým ohřevem, kdy se zahřívá pouze voda a přístroj tak zůstává studený.

Registrovaný uživatel14. září 2024

Nemám zkušenost z jinými difuzéry. Zvolil jsem tento a po pár dnech používání jsem nadšen. Neotřelý krásný design. Lampa po nalití vody a pár kapkách vonného olejíčku a zapnutí okamžitě začíná vypouštět vonný opar. Paráda. Snad dlouho vydrží fungovat. Několik režimů aktivity, několik režimů podsvícení které ani nemusíte aktivovat pokud světýlka neradi. Když dojde voda v nádržce přístroj se sám vypne. Jsem nadšen.

Registrovaný uživatel12. října 2021

Hezký design, funguje jak má

Registrovaný uživatel19. ledna 2021

- kvalitní - více funkcí - používám každý den

Je to kvalitní, vzhledově pěkný difuzér s vícero funkcemi. Jsem ráda, že jsem si ho koupila. Mohu doporučit.

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Skvělá dekorace, funguje bezvadně :-)

Registrovaný uživatel29. října 2020

Funguje skvěle, přesně tak jak jsem si představovala.