Vysavač Recenze DOMO DO228SV

Recenze DOMO DO228SV

Tyčový a ruční aku vysavač DOMO DO228SV s odnímatelným mopem 3v1 je určen pro vysávání a vytírání v jednom tahu. O výkonné sání se stará silný 21,6V Li-ion akumulátor s kapacitou až na 50 minut vysávání a rotační turbokartáč s elektrickým pohonem. Na jedno naplnění umožní zásobník vody vytření až 40 m² podlahy. Vyjmutím ručního vysavače v kombinaci s prodlužující štěrbinovou nebo prachovou…

dostalkova.m21. února 2025

Vyhovuje že se dá vytírat a luxovat zároven a netahám za sebou šnúry.

a.rybanska28. února 2024

kvalita za prijateľnú cenu

trošku ťažší, než som očakávala

spokojnosť

Registrovaný uživatel30. listopadu 2023

3 v 1 - funkční

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Mám krátce ale zatím naprostá spokojenost.

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

S vysavačem jsem spokojená. Dobrý pomocník pro rychlé vysávání, pokud máte v bytě pejska.

Registrovaný uživatel4. srpna 2022

Skladný, bezšnůrový, na rychlé povysávání např. kuchyně ideální

Výkon se nedá srovnat s "normálním" vysavačem. Na co nedošáhnou štětinky z turbo kartáče, to nevysaje. Tzn. že když je něco zčásti pod nábytkem, tak už to nevysaje, ač normální vysavač by to tahem ještě vysál. Taky za mě je o ničem vytírání, na plovoučky je to moc mokré, a pokud nemáte dokonale povysáváno, tak jen honíte prach a drobky sem a tam. Takže nesplnil můj hlavní cíl, a to, že ušetřím čas, protože budu zároveň vysávat a vytírat.

Registrovaný uživatel21. července 2021

líbilo se mi, že je kombinovaný a má cyklonové vysávání

zatím jsem nepoužila mopovací nástavec, ale jinak spokojenost, je lehký do ruky

Registrovaný uživatel10. června 2021

je lehký, výkonný, používám ho denně

Registrovaný uživatel5. května 2021

Dobře saje vydrž. Krásný vzhled.

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

cena, výkon , vysává a zároveň stírá

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Perfektní Levný Pohodlný Na jedno nabití v pohodě vysajete 3 pokojový byt Dobře stírá na mokro Výborné zpracování Krásný design

Koupil jsem ho přítelkyni a naprostá spokojenost. Opravdu to vysává. Než jsem ho koupil tak jsem měl trochu pochybnosti ale velký vysavač už je ve skříni a už vysáváme jenom s Domo.