Dobře vysává a není těžký. Přívodní kabel je dostatečně dlouhý.
Filtr je malý ,ale dobře se čistí. OK

Dobře vysává a není těžký. Přívodní kabel je dostatečně dlouhý.
Filtr je malý ,ale dobře se čistí. OK
vloni jsem koupila výrobek dceřině rodině a jsou velmi spokojení, letos obdarovávám tímto výrobkem i jiné členy rodiny.....
Vysavač je super jsem velmi spokojená
Překvapilo mě jak je výkonný absolutní spokojenost
Šikovný pomocník,pro pocit dokonalé čistoty
Mám z něj radost. Firma DOMO je spolehlivá
Vysavač jsme hned vyzkoušeli a zatím velká spokojenost. Odeslání bylo hned druhý den, takže velká spokojenost i s obchodem.
Rychle se s nim pracuje
Jsem s tímto produktem velmi spokojená
Užitečný pomocník při úklidu.
Není tak těžký, dlouhý kabel, vysává
Čekala jsem, že bude mít větší tah, ale dělá to co má, i tak toho z gauče a matrací vysaje opravdu dost, až se člověk diví, co tam všechno s námi je :-)
Nádobka na prach se snadno vydává, až moc snadno, žádné zacvaknuti, s největší pravděpodobností to ničemu nevadí, ale mám z toho divný pocit, jako kdyby to tolik netesnilo, ale to je asi detail.
Celkově jsem s výrobkem velmi spokojená.
Vysaje opravdu kvalitně
Lampa funguje
Hlučný, ale to není překážka.
Funguje nad očekávání. Skvělé. Jsem s ním spokojená.
Rychlý a účinný
Vysavala jsem matrace vysavačem na koberce,ale tento vysavač je BOMBA,to co bylo po vysani v nadobce, to jsem nečekala, fakt fuj. Jsem za něj ráda, mam pocit, že nemám vmatracich roztoče...,krasne se nám spalo.Koupila jsem ho i protože máme kočku,vše skvělé vysaje a vy se jen divíte v čem jste spali, ikdyz se snažíte být pořádný.
Super a super,vč.dlouhe šňůry
Super vysaje i psy chlupy a všechen drobný jemný prach ze sedačky a matrací
Super doporučuji jsem spokojená
snadná maniplace, lehký do ruky
celkově jsem spokojená
je to seper pomocník , použím několikrát týdně a jsem mooc spokojená
dobrý nákup
Přístroj nefungoval
Asi pondělní výrobek
vysaje i ten nejjemnější prach, dobře se s ním pracuje, jsem velice spokojená
jen komplikovanější čištění UV lampy
nádherně se s ním pracuje,krásně vše zbaví nečistot,prachu,chlupů,vlasů apod.nějakou dobu jsme nad ním přemýšleli,ale nyní jsme moc rádi,že jsme si ho pořídili!Lehká manipulace a i bezproblémové čištění.Člověk by nevěřil,kolik toho ukrývá třeba postel....nebo kobereček apod.moc rádi doporučujeme!super i pro snížení alergií.
žádné,akorát by jsme chvilkou uvítali,kdyby to třeba mělo nějakou delší rukojet,jelikož takto ho musíte opravdu celou dobu držet rukou a být ohnutý.Ale až tak dalece výrobce nepřemýšlel,ale i tak jsme max.spokojeni!
a co závěrem?...výrobek opravdu moc rádi doporučujeme,zde byly finance vloženy správným směrem!!
Blbě se vysipava nadoba
Žádné jsem nenašla, kromě toho, že čistič sedačky do ruky je pohodlnější, než čištění vysavačem.
Produkt nesplnil, co bylo v reklamě avizováno, tj. čištění zvířecích (kočičích) chlupů z textilního povrchu sedačky.
Produkt bohužel nemohu nijak využívat, vrátila jsem se k vysavači.