Recenze Diabolky Gamo Lethal 4,5 mm 100 ks

Recenze Diabolky Gamo Lethal 4,5 mm 100 ks

Jedná se o speciální 4,5mm diabolky s vysokou průrazností, určené pro vzduchovky. Diabolky Gamo Lethal neobsahují olovo, jedná se o ocelovou střelu v plastovém pouzdře, které chrání vývrt hlavně vzduchovky. Lepší výsledky u přesnosti, stability i průstřelu.

branislavkaluza0774. července 2024

Dobrá pruraznost!Přesnost.

Čestmír Broflowski1. června 2023

Pruraznost je celkem slusna. Dobre je to videt na prustrelu zatky od piva. U obycejnych diabolek, s hrotem, s kulickou, pripadne dutych je videt roztrzena dira po penetraci (pokud se to vubec povede), ale u techto je to primo vyrazeny kulaty plisek, jako u terce po zasahu matchkama. Teoreticky by mela silna vzduchovka zvladnout i 2mm plech (nezkousel jsem, ale 1mm zvladne, mam 16, 20 a 27J).

O nejake presnosti nemuze byt vubec rec. I se silnou vzduchovkou jsem mel co delat, abych se trefil na 15m do plechovky deodorantu (s jinema diabolkama zadnej problem), se slabsi to nemelo cenu vubec...

Dobry pro tu srandu, pripadne do sbirky. Jinak k nicemu.

Registrovaný uživatel21. března 2023

Větší průbojnost než běžné diabolky i přesnější na větší vzdálenost.

Registrovaný uživatel25. prosince 2022

Doporučuji, spokojenost.

Registrovaný uživatel15. září 2022

Luxusní

Registrovaný uživatel21. listopadu 2021

úplně špatné diabolky lental, jsou z plastu a nemají žádnou průraznost do měkké desky střelím a odrazí se s maličkým důlkem, střelím olověnou diabolku a zaboří se celá do smrkového prkna, nekupujte, matou zákazníky, k ničemu, normálně jsem to hodil do koše