Recenze DHS Teranna 2723 27,5" modré 2022 18"

Horské kolo DHS Teranna 2723 27,5" je moderní horské kolo s odolným a lehkým hliníkovým rámem a přední odpruženou vidlicí se zdvihem 100 mm. Je vybaveno kvalitními komponenty Shimano, páčkovým řazením s 21 převody, spolehlivými čelisťovými brzdami a plášti Mitas. Díky výbornému poměru ceny a výbavy, atraktivnímu designu a lehkému hliníkovému rámu je často vyhledávaným modelem. Horské kolo DHS…

2 recenze

Registrovaný uživatel28. června 2022

cena docela slušný produkt

při přejíždění nerovností se občas ozve nějaký zvuk, jako by bylo něco uvolněné, nic jsem ale neseřizoval, jen smontoval co přišlo, snad to půjde vyřešit. Takže mám jen takovej pocit, že předchozí kola byla lepší

asi bych ho koupil znova

Registrovaný uživatel29. května 2022

Kolo je robustní,dobře ergonomické,vzhledem k tomu,že jsem řekněme,sváteční jezdec,tak velmi dobré a vyhovující.

Přesmykač,sice ano,Shimano,ale tak nějak to není ono,hůř řadí.

Jsem sváteční jezdec a kolo mi plně vyhovuje,na přesuny z práce a do práce,v mém případě lesními cestami,naprosto skvělé,za mne,naprostá spokojenost!