Recenze Dermacol Sun Water Resistant mléko na opalování ve spreji SPF20 200 ml

Dermacol Sun Water Resistant mléko na opalování s SPF 20 s rozprašovačem poskytuje aktivní ochranu proti UVA a UVB záření. Zároveň udržuje optimální vlhkosti pokožky a chrání ji před fotostárnutím. Mléko je voděodolné a dobře se vstřebává do pokožky. Díky praktickému rozprašovači umožňuje rovnoměrnou aplikaci.

Kamila29. července 2025

skvělý produkt na písečnou pláž ihned se vstřebá, dobře se nanáší voní neměla jsem problém se spálenou pokožkou kupuji tento produkt opakovaně

budu kupovat i nadále

nikakob28. června 2025

Kupuji už dlouho. Za mě naprostá spokojenost. Lehce se roztírá, nezpůsobuje mi alergie. Kupuji i po opalování a sprchový gel po slunění.

jano.jiri27. března 2025

dlouho vydrží

vincurova.i23. října 2024

Konečně opalovací mléko, po kterém se opálím trochu do hněda a ne do ruda jako dřív. Používám více výrobků sluneční kosmetiky Dermacol - na opalování, po opalování, tělové mléko s betakarotenem, balzám na rty a maximální spokojenost. Vše se rychle vstřebá a pokožka není mastná.

Registrovaný uživatel16. srpna 2024

dobrá aplikace