Recenze Dermacol Regenerating Feet Mask regenerační maska na nohy v ponožkách 1 pár

Účinná intenzivní péče představuje profesionální domácí péči o vaše nohy, poskytuje extra výživu a okamžitou hydrataci pokožky nohou. Regenerační maska účinně změkčuje ztvrdlou kůži a udržuje ji v perfektním stavu. Dopřejte si pár minut odpočinku s maskou na nohy v podobě ponožek, díky které budou vaše paty i chodidla okamžitě jemnější, hebké a vyživené. Ponožky udržují ideální teplotu, ve…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Regenerační maska na nohy Dermacol je chválena za zjemnění a hydrataci pokožky nohou, přičemž její aplikace je považována za praktickou. Většina uživatelů zaznamenala pozitivní účinky, avšak muži s větší nohou mohou narazit na problém s velikostí ponožky.

• Zjemnění pokožky nohou
  • Hebkost a vláčnost kůže po použití
  • Dobrá hydratace
  • Praktická aplikace
  • Regenerační účinek
  • Omezená velikost ponožky pro muže s větší nohou

sona.porsova4. září 2025

Maska se vstřebávala, kůže byla hydratována.

mmartinu19. srpna 2025

po použití jsou nohy dobře vyživené, velmi praktická aplikace

oproti podobným produktům jiných značek se tento výrobek lépe aplikuje výsledek splnil očekávání

Registrovaný uživatel27. ledna 2025

zatím nepoužito

Registrovaný uživatel10. ledna 2025

Ráda si občas dopřeju víc jak půlhodinku nicnedělání s těmito ponožkami, které mi dělají nohy zregenerované, hydratované a s pocitem hebkosti.

Registrovaný uživatel28. srpna 2024

chtěla jsem regenerační masku na nohy vyzkoušet.Mohu jen doporučit .Kůže na nohou je po masce vláčná a hebká .

George29. února 2024

Tento produkt není určen pro muže. Ponožka je jen do velikosti pánské nohy č. 8. Já mám č. 9 a při navlékání přes patu praskla

kattylaluchova21. prosince 2023

Super, hezky zjemní pokožku nohou.

Danuše16. prosince 2023

Velice příjemné a skvělý účinek.

Super. Měla jsem dříve od jiné značky, tímto jsem nadšená. Koupím i příště.