Recenze Decoled KZ BL12W venkovní osvětlení 20 LED teplá bílá

Venkovní řetěz na baterie Decoled KZ BL12W v teple bílé barvě s tmavě zeleným kabelem poslouží jako ozdoba pro vaše květináče, stromky na zahradě, ale i jako rozzáření vánočních stromů v interiérech. Délka řetězu činí 2 metry a délka přívodního kabelu 0,2 m. Počet LED diod je 20 a rozestup mezi nimi je 10 cm. Osvětlení se napájí na 4 baterie typu AA-, které nejsou součástí balení.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Jednoduché

Registrovaný uživatel5. ledna 2023

Super krátký řetěz, třeba do truhlíků, luceren..., pokud se použijí lepší baterie, vydrží svítit s časovačem velmi dlouho/ nejméně 3-4 týdny/

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Jednoduché, pohodlné, krásně svítí, vypadá to pěkně. Časovač je super, člověk se nemusí starat o rozsvícení a zhasnutí.

Docela velká spotřeba baterií. I když používám časovač, takže řetěz nesvítí nepřetržitě, i tak jsem od začátku adventu do Nového roku spotřebovala 12 ks baterií. Což se mi zdá dost.

I přes velkou spotřebu baterií jsem ale s produktem spokojená a nákupu nelituji..

Registrovaný uživatel30. prosince 2021

Mam z toho prijemneho osvetleni radost, funguje dobre.

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

Snadná instalace, příjemné osvětlení, používám téměř tři týdny a baterie jsem ještě nemusela vyměňovat.

S výrobkem jsem velmi spokojená. Osvětlení je akorát na jeden truhlík.

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

Zatím jsme nepoužili pro venkovní prostory

Není manuál, zdlouhavé upravování produktu aby se vůbec rozsvítil....

Slabší průměr....

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

Super svítivost, kvalitní zpracování, díky bateriím velká mobilita.

Kvalitní zpracování, super svítivost, výhoda časování a super mobilita díky bateriím - naprostá spokojenost, používáme již léta jen od této firmy a nelze než doporučit.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2021

Super svíčkyí