Scheppach CSD4-4Li 1,5 Ah + 30 bitů byl přidán do porovnávání
Vánoční světelný řetěz Recenze Decoled BL15W světelný řetěz 50 LED teple bílá

Recenze Decoled BL15W světelný řetěz 50 LED teple bílá

Venkovní LED osvětlení na baterie v teple bíle barvě rozzáří vaše květináče, stromky nebo i samotný vánoční stromeček. Řetěz je vybaven tmavě zeleným kabelem, který perfektně splyne s barvou stromu, a tak vyniknou pouze kouzelná světýlka. Délka řetězu je 5 metrů, přívodní kabel má 0,2 metru. Počet LED diod je 50 a rozestup mezi nimi je 10 cm.

Registrovaný uživatel29. října 2022

Splňují mé představy

Mám je krátce

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

Jsem moc spokojená. Světýlka mají časovač tak že se nemusíme o nic starat.

Registrovaný uživatel8. ledna 2022

nejlepší venkovní osvětlení

Registrovaný uživatel23. prosince 2021

Kvalitní zboží za přijatelnou cenu. Snadná instalace, díky bateriím lze dát v podstatě kamkoliv. Velkou výhodou je časovač, kdy nemusíte hlídat vypnutí a zapnutí. Doporučuji používat kvalitní baterie, které prodlouží dobu svícení. Instaluji pravidelně na začátek Adventu a měním o Štědrém dnu. Naprostá spokojenost.

Nelze než jen doporučit- absolutní spokojenost.

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Není první svého druhu, který používám, naprosto vyhovuje zamýšleným záměrům, odolává nástrahám počasí a krásně zdobí stařičkou jabloň. Líbí se nám a zlepšuje náladu.